Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Štítna žľaza
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Farmaceut na dôchodku: Svet musí poznať pravdu, ako zásaditá voda bráni rakovine

16. septembra 2020 autor: redakcia 5 komentárov

  •  
  •  
  •  
  •  
  • 29
  •  
  •  

Zásaditá voda bráni rakovine. Tu je recept od farmaceuta

Rakovina ako najsmrteľnejšia pliaga súčasnosti ohrozuje každého z nás. Možno ste sa už aj vy dopočuli o fakte, že táto hrozná choroba nedokáže prežiť v zásaditom prostredí.

Zásaditá voda, na výrobu ktorej vám dnes prezradíme recept, je skutočným zázrakom prírody. Dokáže totiž znova uviesť vaše telo do acidobázickej rovnováhy.


Svojimi účinkami táto voda nielenže znemožní rakovine vzniknúť, ale ju dokonca aj odstráni v tom prípade, ak už náhodou vznikla.

Čo je pH tela a prečo bežná voda z vodovodu nášmu zdraviu príliš neprospieva

Pojmom pH sa označuje kyslosť alebo zásaditosť látok. Stupnica pH ide od 0 po 14, pričom číslo pH označuje neutrálnosť.

Hodnoty pod 7 označujú kyslé prostredie a hodnoty nad 7 zasa zásadité.

Hodnota pH bežnej vody z vodovodu sa síce blíži k číslu 7, avšak táto voda nie je tak čistá, ako by sa nám na prvý pohľad mohlo zdať.

Vďaka dezinfekcii pomocou chóru síce neobsahuje škodlivé baktérie, ktoré by nám mohli privodiť akútne brušné ochorenia, no obsahuje látky ako chlór, zvyšky antibiotík, rôzne kovy, vrátane ťažkých.

Všetky tieto substancie končia v našich telách potom, čo takúto vodu vypijeme – či už priamo alebo ako súčasť nápojov a jedál, ktoré si pomocou tejto vody pripravíme.

Bežná voda z vodovodu, ale aj mnohé sladené nápoje plné cukru, tak môžu viesť k prekysleniu tela, oslabovať imunitu a spôsobovať viacero zdravotných ťažkostí i vážnejších ochorení.

Medzi najčastejšie zdravotné problémy patria tráviace ťažkosti, priberanie, únava, málo energie a mnohé iné.


Náš tip: Ak ste vegetarián alebo vegán, potom si pri vašom stravovaní musíte dávať veľký pozor na 2 dôležité veci. Viac zistíte tu

Ako si udržať zdravé vnútorné prostredie tela

Najlepším spôsobom, ako si udržať zdravie, je pitie čistej pramenitej vody (alebo aspoň dobre prefiltrovanej vody zbavenej vyššie spomínaných nečistôt) a konzumácia čerstvého ovocia a zeleniny v bio kvalite.

Je známe už takmer 100 rokov, že pH nášho tela je určovaná tým, čo jeme a akým spôsobom žijeme. Existujú však viacero druhov pH v tele.

Napríklad hodnota pH krvi, ktorá je pomerne stála a pohybuje v úzkom pásme okolo hodnoty 7,36.

Na druhej strane, pH našich ostatných telesných tekutín a orgánov sa môžu vychyľovať viac. V prípade, že sa tieto miesta prekysľujú (vzniká acidóza), zvyšuje sa v nich riziko rozvoja rôznych ochorení, vrátane rakoviny.

Zistilo sa, že acidóza sa často spája so vznikom rakoviny, ochoreniami srdca, cukrovkou, osteoporózou a takmer každým ďalším chronickým ochorením.

Zásaditá voda od farmaceuta na dôchodku – recept

Jedným zo spôsobov, ako si v tele udržať zdravé hodnoty pH, je pitie takzvanej zásaditej vody, ktorá v tele podporuje udržiavanie zásaditého prostredia. Recept na ňu nám prezradil jeden známy farmaceut na dôchodku.

Na jej prípravu budete potrebovať:

  • 3 až 4 cm odrezok zázvoru
  • 1 dcl čerstvých lístkov mäty
  • 1 citrón
  • 1/2 uhorky
  • čistú pramenitú alebo prefiltrovanú vodu

Príprava

Postupujte nasledovne:


1. Očistite zázvor a nakrájajte ho na menšie plátky.

2. Pod tečúcou vodou opláchnite lístky mäty.

3. Následne dobre očistite citrón s uhorkou a taktiež ich pokrájajte na plátky. Kôru na citróne a šupu na uhorke môžete nechať, ak chcete.

4. Teraz vložte všetky suroviny do džbánu a zalejte ich vodou.

5. Vodu nechajte chvíľu (30 minút až 1 hodinu) voľne odstáť na kuchynskom drese alebo v chladničke. Potom ju môžete ju začať piť.

Po dopití vody počas prvých 24 hodín sa dajú použiť tie isté suroviny, len ich znova zalejte vodou. Po 24 hodinách suroviny vymeňte za čerstvé.

Užívanie

Túto zásaditú vodu pite pravidelne namiesto bežnej vody alebo nápojov, ktoré ste zvykli piť v priebehu dňa.

Všetky zložky v tomto recepte sú extrémne zdravé.

Zázvor má silné antibakteriálne účinky, citrón obsahuje 22 protirakovinových látok a uhorka vám zasa dodá všetky potrebné elektrolyty na udržanie správnej hydratácie tela.





Súvisiace články:

  • 8 hodnôt pečeňových testov a možné príčiny zvýšenia každej z nich
  • Najjednoduchší spôsob, ako z vody z vodovodu odstrániť olovo, nikel, hliník a lítium
  • Najväčší nepriateľ farmaceutického priemyslu: Lieči takmer všetko
  • Varovné príznaky, že je vaše telo príliš prekyslené a ako ho rýchlo odkysliť


  •  
  •  
  •  
  •  
  • 29
  •  
  •  

Kategória: Choroby Značky: pH, prekyslenie, rakovina

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. Valentína

    Ten kto kričí – hlupák, hlúposti… zvyčajne sám nie je veľmi múdry 🙂
    Ešte si v živote nepočula o zzásaditých tekutinách a strave?
    Vlastne vedci a chemici sú zrejme hhlupáci, keď to tvrdia…mala by si ich poučiť 🙂

    Odpovedať
    • Zdenka

      Mala, ale nemam na to cas. Maju smolu. Neostava im nic ine, len sa vzdelavat vlastnymi silami. Bolo by na case. A Ty sa pridaj, velmi Ti to osozi.

      Odpovedať
      • Valenzína

        Ja nie som zaryyty fanatik konvecnej medicíny, takže neverím všetkému, čo tvrdia.
        Ale postaviť sa len na jednu stranu barikady, a obhajovať len jednu vec je riadne konzervatívne, obmedzené.
        Čínsky znak rovnováhhy to vystihuje prene.. aj v dobrom je ztrochu zla a aj v zlom trochu dobra.
        Takže aj tí chemici, čo hhovoria o zásaditých potravinách, vode asi majú pravdu, lebo to funguje. Napriek kyslosti v žalúdku.
        Moňo začína vstrebávanie molekul skor ako sa dostanu do žaludka.
        A čo mi osoží nechhaj na mňa, netráp sa tým 🙂

        Odpovedať
      • bylinka

        zdenka, aby ti zivot nepriniesol nemile prekvapenie, ked sa takto spravas „arogantne“ . je to smutne, sme tu spolocne, a mali by sme si pomahat a nie sa nadradovat. aj ty mozes niekedy potrebovat pomoc alebo radu… prajem ti, aby si na to prisla skoro. pekny den

        Odpovedať
  2. Věra

    Zdeňko, kyseliny se v žaludku při pití této vody nespustí, protože ta se tráví přirozeným enzymatickým . kyseliny se vytvoří při trávení neživé – vařené stravy.

    Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • Táto bylinka opraví poškodený zrak a zlepší videnie dokonca aj u starších ľudí
  • Len 52 ročný prezident Komory kardiológov dostal infarkt. Kde spravil chybu?
  • 19 potravín, ktoré spúšťajú migrény a bolesti hlavy
  • Najlepší recept na chudnutie všetkých čias je pred vami: Za mesiac môžete schudnúť až 15 kg!
  • 11 nenápadných príznakov chorej štítnej žľazy, ktoré by ste nemali ignorovať

Nasledujte nás na Facebooku!

Zlepšenie zraku
Osteoporóza
Candida

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Pre zlepšenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním stránky s tým vyjadrujete svoj súhlas. Rozumiem Viac informácií
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy zapnuté

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SAVE & ACCEPT