Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Štítna žľaza
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Rakovina umiera, keď zjete týchto 7 potravín: Je čas, aby ste ich začali konzumovať

17. mája 2021 autor: redakcia 49 komentárov

     225  
  

potraviny na rakovinu

Najnovšie vedecké výskumy ukazujú, že konzumácia siedmych potravín, ktoré vám dnes predstavíme, je extrémne prínosná v prípade rakoviny.

Uvedené potraviny totiž výrazne spomaľujú, či dokonca úplne zastavujú jej rast a následne dochádza k odumieraniu rakovinových buniek.

Štítna žľaza

Navyše, mnohé z týchto potravín sa ukázali pri potláčaní rakoviny účinnejšie než chemoterapia.

Najlepšou vecou na nich je však to, že na rozdiel od mnohých zdravých potravín, sú tieto navyše aj chutné. Preto pri ich jedení sa nebudete musieť premáhať ani inak siliť.

Ako fungujú tieto potraviny proti rakovine

Proces formovania nových ciev sa nazýva angiogenéza. Tá je viac aktívna počas určitých životných fáz, napríklad u novorodencov.

Neskôr v živote dochádza k jej útlmu. To však neplatí pre niektoré konkrétne tkanivá, ako napríklad pre formovanie kapilár v jazvách po zraneniach.

Uvedený proces je regulovaný aktivátormi a inhibítormi – to preto, aby bol v rovnováhe a zastavil sa, keď splnil svoj účel.

Inhibítory sú tu viac dôležité, pretože sú to práve oni, ktoré celý tento proces ukončujú.

V prípade vzniku rakoviny nádory začínajú do krvi uvoľňovať aktivátory, čím si zabezpečujú formovanie krvných ciev, ktoré ich následne zásobujúcich živinami.

Len nedávno medicína vyrobila nové lieky s názvom „inhibítory angiogenézy“. Tieto látky sa líšia od chemoterapie tým, že nádory priamo neničia, no bránia v nich formovanie nových ciev.

Potraviny, ktoré vám dnes predstavíme, obsahujú látky so silnými anti-angiogenéznymi účinkami.

Ich konzumácia tak narúša formovanie krvných ciev v nádoroch. Tie potom bez dodatočného prísunu živín spomalia svoj rast a napokon odumierajú.

Budú vás preto spoľahlivo chrániť pred vznikom, rastom a šírením zhubnej rakoviny.

Červené víno

Červené víno obsahuje jeden z najsilnejších antioxidantov nazývaný resveratrol. Ide o veľmi potentnú látku nachádzajúcu sa v šupkách červeného hrozna.

Viaceré štúdie preukázali, že resveratrol úspešne napomáha k ničeniu baktérií, vírusov, húb a plesní.

Cholesterol a cievy

Okrem toho má viacero ďalších úžasných vlastností, ako napríklad:

  • zlepšuje toleranciu glukózy u diabetikov
  • zlepšuje mentálnu a duševnú kondíciu
  • eliminuje nebezpečné voľné radikály
  • predlžuje život
  • zlepšuje činnosť srdca
  • zefektívňuje produkciu energie bunkami
  • bráni poškodeniam buniek v dôsledku radiácie

Odporúčaná denná dávka resveratrolu je 200 až 600 mikrogramov na deň. Jeden 2 dcl pohár červeného vína obsahuje približne 600 mikrogramov.

Ak nepijete alkohol, alternatívou je užívanie resveratrolu ako doplnku stravu. Kvalitný resveratrol kúpite na Slovensku TU a v Českej republike TU.

Kurkuma

Mnohé štúdie preukázali ohromné účinky kurkumínu (účinnej látky v kurkume) na ničenie rakovinových buniek a obzvlášť nebezpečných kmeňových rakovinových buniek.

Na zlepšenie strávenia a absorpcie kurkumínu v črevách je hodné kurkumu skombinovať so štipkou čierneho korenia, prípadne aj s olivovým olejom.

Okrem rakoviny sa kurmuma ukázala účinná aj utlmovanie rôznych typov bolestí, zmierňovanie stresu a podporu chudnutia.

Čučoriedky a maliny

Obe tieto druhy bobuľovitého ovocia sú nadmieru efektívne pri predchádzaní rôznych typov rakoviny.

Okrem zastavovania angiogenézy, výraznou mierou znižujú oxidačný stres spôsobovaný toxínmi a voľnými radikálmi.

Paradajky

Výskum uskutočnený na Harvardskej univerzite ukázal, že účastníci, ktorí konzumovali paradajkovú omáčku alebo varené paradajky viac ako 4 krát do mesiaca, mali znížené riziko rakoviny prostaty až o 50%.

Paradajky sú bohaté na lykopén, veľmi silný antioxidant s anti-angiogenéznymi účinkami.

Lykopén je ľahko rozpustný v tukoch a rýchlo absorbovaný v črevách do krvného obehu, ktorým sa priamo dostane na potrebné miesta v organizme.

Tmavá čokoláda

Boj s rakovinou neznamená, že sa musíte úplne vzdať sladkostí. Konkrétne, tmavá čokoláda je extrémne zdravá.

Okrem ochrany pred rakovinou podporuje zdravie srdca, zlepšuje náladu a poskytuje telu mnohé  ďalšie pozitívne účinky.

Káva a zelený čaj

Káva, rovnako ako zelený čaj, obsahujú viaceré látky a antioxidanty so silnými protirakovinovými vlastnosťami.

Káva navyše chráni a regeneruje vašu pečeň, ktorá je primárnym detoxikačným orgánom tela.

Zelený čaj zasa obsahuje látky, ktoré okrem potláčania rakoviny (hlavne rakoviny prsníka, prostaty a hrubého čreva) stimulujú mozog, podporujú zdravú váhu a zlepšujú fyzickú výkonnosť.

Osteoporóza



Súvisiace články:

  • Vedci potvrdili ohromný potenciál týchto jadierok pri liečbe rakoviny
  • Spoznajte prírodné náhrady siedmych najčastejšie predpisovaných liekov
  • Tieto potraviny zabíjajú rakovinu lepšie než chemoterapia
  • Vedci zistili, že chemoterapia zvyšuje množstvo rakovinových buniek a šíri rakovinu


     225  
  

Kategória: Choroby Značky: ab, potraviny, rakovina

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


Krvný tlak

 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. katarína

    ZA KRÁSNÉ A VELICE ZAJIMAVE SPRAVY VÁM MOC DĚKUJÍ A BUDU TO POUŽIVAT ALE CHTĚLA BYCH VĚDĚT CO POMUŽE ČLOVĚKU KTERY MÁ VYSOKÉ STÁDIUM RAKOVINY ALE V MOZGU A NEJDE TO UŽ OPEROVAT,OPERACE BYLA PROVEDENA NĚKOLIKRÁT ALE VÍCE KRÁT TO UŽ NEJDE ,MÁ TO TAK HLUBOKO V MOZKU ŽE TO UŽ PRI NEJDE VEN,,PROSIM O RADU A POMOC MOC DĚKUJI VÁM ZA RADU))

    Odpovedať
    • Anna Spodniaková

      Koreň púpavy – uvariť a piť čaj

      Odpovedať
      • Helena

        Dobrý deň prajem,
        vysoké dávky vitamínu C, tekutý formou infúzie do žily. Veľmi to pomáha.
        S pozdravom Helena

        Odpovedať
      • Martinita

        Vsetko co bolo uvedene, sme vyskusali, dokonca i pupavu, tekute Cecko olej z ciernej rasce, makovy a neviem aky este, huru reiši, propolis, stavy z cvikly a meta stale rastu….:(

        Odpovedať
        • redakcia

          Tento článok je určený skôr na prevenciu. Na liečbu sú silnejšie: proteolytické enzýmy, vitamín B17, zmes kurkumy a čierneho korenia, kombucha, beta glukany, vilcacora

          Odpovedať
        • Jana

          CBD olej

          Odpovedať
        • Molko

          Kamarát sa vyliečil keď prešiel na úplne surovú stravu a čerstvé šťavy z mrkvy a červenej repy.Lekári už nedávali ani mesiac života a žiadnu nádej.Dnes je úplne zdravý viac ako 10rokov.

          Odpovedať
        • Milan

          Martinita, mozem Ti poradit…Milan ([email protected])

          Odpovedať
    • Lenka

      Vela ludi odporuca fenixove slzy.Nemate co stratit

      Odpovedať
    • katka

      najlepsie rady su na fore pana RNG – na jeho fore http://www.rng.jecool.net a ak viete po anglicky, jednoznacne odporucam stranku https://www.cancertutor.com/brain_cancer/ tam su popisane postupy alternativnej liecby.

      Odpovedať
    • monika

      Napíšte mi na [email protected] aby som vám mohla poslať info

      Odpovedať
    • juraj

      skuste drasticku hladovku,spojenu s breusovou kurou/štavy z cvikly a mrkvy v kombinacii s čajmi ktore najdete breus kure/ hladovka by mala trvat šest tyždnov.da sa to vydržat,ja som vydržal tri tyždne zjavne bez žiadnych nasledkov,no bol som zdravy.

      Odpovedať
    • Inka

      https://domacaliecba.sk/chemoterapia-nebude-potrebna-budete-pit-dzus-niciaci-rakovinu/

      Odpovedať
    • gizela zwyrtková

      Dobrý den.Je to těžké.Je důležité nedat tělu bilkoviny a dělat štavy z zeleniny.Pít po douškaách a zaapíjet čajmi po douškaách.vilkankoraa,kondurango,kaakost smrdutý ,červené lapaacho,měsíček lekárský,kopřiva,vše pít střídat aštavu ze zeleniny.jíst se může ryba,nesmí dostaat b12.

      Odpovedať
    • Oskar

      Tak už nič pripravte sa na zlo
      😭
      Môj otec bol tiež takto nevidrzal stým len 3mesiace

      Odpovedať
  2. Vlastimil Bílý

    Dobrý den

    Máte tam také nějakou radu nebo přírodní lék na neuropatii Děkuji za brzskou odpověď

    Vlastimil Bílý

    Odpovedať
  3. Lili

    Dobrý deň.
    Mám nezhubnú rakovinu oboch prsníkov. Som po dvoch operáciách a hrozí mi tretia. Robili mi testy, že zatiaľ ma nebudú do tretice rezať, takže som na pozorovaní. Chcela by som radu, že čo mám ešte jesť alebo skúsiť, pretože sa mi to stále vracia a už pomaly nebudem mať prsia, keď toľko režú. Je zaujímavé, že jem paradajky, tmavú čokoládu, sem-tam čučoriedky a maliny, sem-tam si dám červené víno, denne pijem ráno kávu a mám rakovinu. Prečo? Za odpoveď ďakujem.

    Odpovedať
    • katka

      ako najvhodnejsi postup sa mi javi dieta podla doktorky Johanny Budwigovej. po nej taketo utvary miznu!!! (odskusane). najdete ju zadanim napr. „budwig dieta“ do vyhladavaca. zmyslom je co najviac obmedzit zivocisne bielkoviny a naopak kazdy den zjest par lyzic nizkotucneho tvarohu/jogurtu dobre vymiesaneho s lanovym olejom a pomletymi lanovymi semiackami. ludia touto dietou dosahuju neuveritelne vysledky… co najdoslednejsie dodrziavat.

      Odpovedať
    • vlado

      Preto,lebo rakovinu neovplyvnuje strava,ale psychicke priciny…da sa velmi lahko ovplyvnit vnutornym postojom…rakovinove bunky vznikaju v kazdom organizme inak by sme neprezili, ide len o to aby nezacali bujniet,tz.nekontrolovatelne sa mnozit…

      Odpovedať
      • Maria

        Presne tak všetko závisí od psychiky, najdôležitejšie je pozitívne myslenie

        Odpovedať
    • eva

      Ahoj, práve som našla Tvoju otázku. Prečo sa Ti to deje, neviem, príčin môže byť veľa. Paradajky, ani kávu by som určite nekonzumovala, pravdepodobne ani čokoláda nie je to pravé orechové. Viem, že je účinné piť veľa nechtíkového a púpavového (listy aj koreň – ja si vždy na jar vykopem) čaju, z nechtíka robiť aj obklady a natierať nechtíkovou mastičkou alebo olejom. Asi by bolo dobré aj preliečiť tráviacu sústavu a piť nejaký horký čaj – benedikt, cintária, palina pravá, prípadne harmanček. Na prečistenie krvi piť prasličku. A pravdu má aj Vlado, veľa duševnej pohody.
      Prajem Ti veľa zdravia

      Odpovedať
    • Marta

      Čítala som, že aj chilli (štipľavé ) červené papričky. Kapsaicín priamym pôsobením zastavuje rast a množenie rakovinových buniek prsníka a núti ich k sebadeštrukcii. Túto látku je nevyhnutné pripojiť na nosiče v liekoch, ktoré ju dopravia priamo do nádoru.
      To potvrdila doktorka Lea Weberová z Ruhr-Univerzity v Bochumi.

      Odpovedať
    • en

      Na rakovinu prsníkov je veľmi účinný pestrec mariánsky!!! Je to odskúšané.

      Odpovedať
    • Zita

      oregano bud kapsule
      alebo etericky olej z firmy doterra jedna kvapka na 1 dcl vody pit kazdy den

      Odpovedať
    • Janka

      Zdravim, je potrebné zmeniť duševno a vyriešiť niečo prečo ste to dostali, choroby si vytvárame sami Vy sama poznáte svoj život a viete s čím sa máte vysporiadať , pozrite si duševné príčiny chorôb. Skúste Mikuláš Štefan liečiteľ na internete sa dá k nemu objednať. Prajem veľa síl a pokoj duse

      Odpovedať
  4. Ruzsena

    Nedávno ma operovali na prsnika, mala som tam -vraj- znaky na rakovinu. Ja som čítala porady od bylinkára Gyuri bácsi-ho z Maďarska, že ženy v Transylvánií natierajú svoje prsia so slivkovým lekvárom. Začala som aj ja pred operáciou……a predstavte si po operácií vo výsledku mi nič nenašli. Neviem z akého dôvodu, ale ja si mylsím len na slivkový lekvár, lebo iné nič som nerobila.
    Veríte, neveríte, ale je to môj prípad z mája t.r.
    Ruzsenka z Maďarska

    Odpovedať
  5. Priska Gerendova

    Zaujímavé informácie

    Odpovedať
  6. Peter

    Liek na každú chorobu nielen na rakovinu.

    Každá choroba sa dá vyliečiť, my ľudia si to sami spôsobujeme, telo je najprv potrebné poriadne preprogramovať – vyčistiť od zlého myslenia a zlorečenia, potom dať do poriadku tráviaci trakt a čreva, vyčistiť celý organizmus od toxínov, plesni, parazitov a v prvom rade poriadne vyčistiť krv, ináč žiadne plne uzdravenie nenastane, vždy to bude len z mláky do kaluže a dookola. Stvoriteľ nám ľudom pomocou choroby ukazuje, že niečo robíme zle a je treba vo svojom živote urobiť poriadnu pozitívnu zmenu. Ľudský život je škola na tejto zemi a my ľudia sme tú žiaci.

    Na začiatok liečenia je pre každého chorého človeka potrebné pozitívne a dobroprajne myslenie, zle a chmúrne myšlienky brzdia tok životnej energie v tele, vznikajú kyseliny a rôzne bloky v organoch a neskôr tisícky chorôb od výmyslu sveta a pritom na to všetko je len jeden jediný jednoduchý liek :
    Pozitívny spôsob myslenia, vďačnosť, pomoc blížnemu a prianie dobrého.
    Človek je nastavený od prírody a stvoriteľa na samo liečenie, všetko funguje samočinne pokiaľ telu a bunkám my ľudia to umožníme. Stačí prestať zle myslieť,dodávať ďalšie toxíny a škodliviny do tela, najlepšie piť veľa čistej kvalitnej max do 40 stupňov teplej vody najlepšie odstátej v sklenenej nádobe na slnku kde sa voda slnkom dezinfikuje a živou energiou nabije, veľký pozor na chlór a ťažké kovy vo vode – filtrovať kvalitným filtrom, nedržať v umelých nádobách.

    – Rakovinu treba vyhladovať – pozor žije z cukru, neprijímať žiadny, na začiatku naozaj ani v ovocí, jesť malé dávky iba varenú zeleninu a medzi to surovú strúhanú ale druh iba tú ktorú bude vaše telo a žalúdok znášať, treba to najprv skúsiť veľmi mále dávky a to len jeden druh zeleniny a začať s dusenou na pare a veľmi jemne soliť – morská soľ s jódom, telo ju trochu potrebuje.
    Keď sa budete cítiť slabý použite Protirakovinová Budwigovej diéta – nájdete na nete./tvaroh ľanové semeno/
    Ovocie až po čase keď sa na to budete cítiť aj o mesiac, ale len samotné, nič žiadnu potravinu nemiešať, vytvoriť si delenie akejkoľvek stravy aj do budúcna potom v žalúdku zahníva a tam kvasí – vzniká alkohol. Úplné prestať jesť akýkoľvek cukor, múku, alkohol, mlieko všetko konzervované. Iba kyslomliečne výrobky a to malé množstva, naučiť sa jesť iba do polosyta, zostať tak trochu polo najedený polohladný vtedy sa začnú rozbiehať v tele tie správne pôsobiace energie.
    Pozor na vedľajšie účinky liekov. Liečiť sa prírodne správnou stravou, bylinami, pohybom pri prací, športe, láskou k rodine a dobrým pocitom z akejkoľvek pomoci kto ju naozaj potrebuje.
    Jedlo:
    Vždy dodržať veľké až hodinové rozdiely medzi jedlami a veľmi malé porcie, keď príde chuť na jedlo ešte hodinu vydržať hladovať, radšej treba sa napiť vody tak, že ju držíš v ústach zohreješ ju a premiešaš zo slinami, tým jej veľmi stúpne energetická hodnota a preglgneš.

    – Každé ráno nalačno vypiť aspoň 2 dcl čistej kvalitnej odstátej filtrovanej teplej do max 40 stupňov teplej vody s citrónom
    – po 30 min si pripraviť s takouto vodou sušený mladý zelený jačmeň/pozor nie sušenú trávu, ale mladé výhonky jačmeňa/ jačmeň takto popíjať celý deň podľa chutí, keď príde veľký hlad tak tu varenú, časom primiešať strúhanú zeleninu, hlavne veľa chodiť do prírody, veľa zelene, čistý vzduch, všetky činnosti čo najviac vykonávať pod slnečnou otvorenou oblohou odkiaľ nás nabíja životodarná liečivá energia.
    Každé susto jedla žuvať dovtedy aj keď je malé, kým sa jedlo akoby samé v ústach nestratilo, bude to vyzerať akoby bez preglgania sa stratí v žalúdku, je to potrebné naučiť sa. Človek ma v hrdle energetické delo čo pri správnom – dlhom žutí potravu premiesi slinami a nabije túto potravu energiou. Týmto spôsobom stravovania sa človek malým množstvom potravy kvalitne zasýti a dokonca sa spustia liečebné procesy pre cele telo. Človek sa lieči stravou

    Odpovedať
    • en

      Veľmi zaujímavé.

      V poslednej dobe čítam samé: Nie mlieko (živočíšne produkty), ale už dosť rokov sa práve hovorí o zdravom proti rakovinovom KOZOM MLIEKU!!!
      Tak kde je pravda? Vysvetlí to niekto?
      Moja mama chodí na chemoterapie a keď po nich nemôže/nevládze jesť, tak si dá kozie mlieko a fantasticky sa jej uľaví. To isté aj môj ujo.

      Tiež je zaujímavé, že takmer nikto sa nezaujíma/nezamýšľa ako rakovina vôbec vznikla/prepukla do takých obrovských „inváznych“ rozmerov!

      Veď každý druhý človek už zomiera na rakovinu a takmer pred pol storočím slovo rakovina ani choroba neexistovalo. Pretože súčasné potraviny dokonca aj základné potraviny sú plné chemikálií a Ečiek. Sami sa zabíjame vytváraním rakoviny. Zrejme je systém nastavený tak, aby bola prirodzená redukcia obyvateľstva.

      Moji prastarí rodičia si dochovali a dopestovali. Nikdy sa nepoužívali pesticídy a ečka a podobné sračky. Pili kozie či kravské mlieko, robili a jedli údeniny, ovocie, zeleninu. Zaujímavé je, že všetci boli zdravý!!!
      Komunisti začali postrekmi v poľnohospodárstve ničiť prirodzený kolobeh a začal sa proces rakoviny.
      NEVERÍM nejakej HLADOVKE pokiaľ používate potraviny zase kupované z obchodu!!!
      Zase len do seba dostávate prostredníctvom tých potravín telu škodlivé chemikálie!!!

      Zdravý budete len vtedy ak budete jesť poctivé potraviny a samozrejme pozitívne myslenie.

      Odpovedať
      • Hela

        Moj brat pil len kozie mlieko cely zivot pokial zil a predsa dostal rakovinu hrubeho creva.Jednemu zaberie to druhemu ono.Kolega drzal 42dni absolutnu hladovku pil len nejake stavy a zije dosial.kolegyna vyskusala vsetko o com vedela a predsa neprezila.Je to hrozna tragedia ked sa v rodine objavi tato pliaga.

        Odpovedať
    • JanaJanska

      Nedoporučuji jíst podobnou stravu bez koření, nechutná to a ječmen ? Moje spolužačka se živila podobně celá léta, Ječmen v akcích prodávala. Byla hubená,sice ne vychrtlá ale díky takové stravě tzv. na vodě… Dostala rakovinu, hlavui si oholila, no vyléčila se. Bohužel dostala ji znovu, dlouho bojovala, nakonec zemřela. Neměla odolnost a sílu vzdorovat, bojovat díky té mělké stravy bez masa!!!!

      Odpovedať
    • Milan

      Kazda choroba zacina prekyselenim organizmu. Zdravy organizmus ma pH 7-7.5 udrzujte ho na tejto hodnote a nemusite sa obavat chorob, vcetne rakoviny.

      Odpovedať
  7. Zoja

    Poprosím o radu-čo na rakovina krčka maternice v počiatočnom štádiu,veľká vďaka

    Odpovedať
  8. Peter

    Ludia, v prvom rade je mi luto ze mate v rodine rakovinu a tiez viem ze topiaci sa aj slamky chyta. Ja som mal v roku 2008 operaciu a 2009 chemo. Som nesmierne stastny ze som vtedy nebol pod vplyvom takychto webov. Mam v rodine cloveka s rovnakou diagnozou, boli sme operovani priblizne v rovnakom termine, on sa spoliehal na mms a nesiel na chemo. Teraz je rok 2017 a ja som v remisii, kym on ma v tele mts a nikto nevie ako dlho tu s nami bude. Nechvastam sa, len chcem poukazat na rozdielny pristup ku lieceniu. Je to strasna choroba, neprejde den kedy na nu nemyslim. Skuste porozmyslat, ci naozaj zverite svoj zivot do ruk sarlatanov bez zodpovednosti, alebo do ruk ludi co danu tematiku studovali a aj ju praktikuju a nesu zodpovednost za svoje rozhodnutia.

    Odpovedať
    • redakcia

      V tomto článku nie je nikde nič písané o MMS.

      Odpovedať
  9. Katolická Jarmila

    Dobrý den jsem ráda že vydáváte takové zajímavé poznatky .

    Odpovedať
  10. Katolická Jarmila

    Velmi zajímavé poznatky děkuji .

    Odpovedať
  11. Johny

    Dlhé roky sledujem rôzne choroby liečené klasikou alebo prírodnými prostriedkami.Choroby spôsobujú toxíny,parazity nahromadené v organizme.Udržaniu a vývoju chorôb, hlavne rakoviny podporuje cukor a prekyslený organizmus.Taký organizmus sami vytvárame nevhodnou stravou, sladenými nápojmi, znečis-tením ovzdušia. Prvom rade treba prečistiť telo človeka. Na to najvhodnejší prostriedok je BREUSSOVA ŠŤAVA od Biotta Breuss. Doporučujem preštudovať knihu od Rudolfa Breussa LIEČENIE RAKOVINY, LEUKÉMIE A INÝCH CHORôB PRíRODNÝMI PROSTRIEDKAMI. Doporučujem prečítať trikrát:
    -prvýkrát aby ste oboznámili s teóriou Breussa. Nevynechajte ani ďakovné listy.
    -druhýkrát aby ste sústredili na odporúčania podľa vašich problémov
    -tretíkrát využiť získané vedomosti v praxi.
    Funguje to, mám overené.
    Požiadal som obvodného lekára o dohľad nad mojou kúrou. Keď som mu porozprával čo mienim robiť,jednoducho ma odbil, že to nemôžem prežiť. Nakoniec vykonal odbery.Samozrejme veľa ukazovateľov som mal mimo tolerancie. Začal som kúru. O týždeň znova na odber, ukazovatele sa blížili k norme. Tak sa to pokračovalo každý týždeň počas kúry. Výsledky krásne v norme,ja sa cítim výborne, pán doktor vyvalené oči poznámkou, keby to ne sledoval osobne od začiatku tak tomu neuverí. To je príbeh z roku 2005. Momentálne chystám sa na polovičnú kúru na prečistenie organizmu.

    Odpovedať
    • Eva

      I já jsem držela Breussovu hladovku (podle knihy). Hlad jsem nepociťovala, stačilo dát si hlt zeleninové šťávy (koupené, doma nedocílíte čistoty), řádně ji požvýkat-smísit se slinami a cítila jsem se nasycena. Čaje dle doporučení. Měla jsem rakoviny 2 a dnes, po 11 letech od ukončení poslední léčby, jsem v pořádku. Na váze jsem moc neztratila, protože jsem neměla nadváhu. Doporučuji vyzkoušet.

      Odpovedať
  12. Fero

    Spomínate MMS,ale skúšali ste ho?Ja mám s MMS vynikajúce výsledky pri akýchkoľvek začínajúcich problémoch(prechladnutie,Angýna,zápaly a pod).Treba si uvedomiť,že každý organizmus je originál a o našom zdraví rozhoduje Genetika,ktorú nevieme zmeniť,ale len ovplyvniť v do určitej miery hlavne negatívne a to stravou,psychikou a celkovým spôsobom života.Ak sa chceme liečiť akýmkoľvek spôsobom,musíme tomu naozaj veriť a nie len,že to niekto povedal,alebo napísal.Táto viera je rozhodujúca!

    Odpovedať
  13. Stanley

    Zázvor s kurkumou sú veľmi silné a poslednú dobu veľmi populárne protirakovinové koreniny, najmä látka v kurkume, známy kurkumín.. a zaujímavý poznatok je že práve štipľavé koreniny častokrát porážajú rakovinu najvýraznejšie napr chilli papričky obsahujú látku ktorá ničí rakovinové bunky napr veľmi protirakovinovy je wasabi tzv japonský chren z našich plodov hlavne brusnice/čučoriedky/acai berry či goji šťava resp plody kustovnice čínskej ďalej vilcacora kôra z liany tzv mačací pazúr síce dosť horké ale dá sa.. jadierka z marhúľ , horký melón , graviola,huba reishi ,napr aj naša púpava koreň je protirakovinový a dalo by sa pokračovať hlavne je potrebné akútne vysadiť akékoľvek cukry a bielu múku nahradiť výrobkami z celozrnnej napr ja som začal užívať poslednú dobu tmavý kovacsky chlieb je kus drahší ale je tam len minimálne bielej múky naopak celozrnná a špaldová či ražna múka by tam mali byť vo väčšom zastúpení..

    Odpovedať
  14. Jozefína

    Mame zistili rakovinu hrubého čreva. Je po operácii a má urobený vývod. Dnes začína chemoterapia. Metestazi sú na pečeni a začínajú na pľúcach. Čo poradite aby sa to bujnenie zastavilo? Rakovina je vo vyššom štádiu. Ďakujem

    Odpovedať
    • Martina

      Neviem, kedy ste písali tento príspevok, lebo tu nie sú dátumy. Ako sa darí mamke?

      Odpovedať
  15. František

    Rád čítam vaše články,aj ich odoberám,ale prosím nenafukujte niekedy „bombastickymi“ nápismi ako napríklad aj tento,ako rakovina umiera,ale ako by pasovalo – potraviny,ktoré obsahujú látky ako prevencia proti rakovine a podobne!!!! Vieme aká je rakovina zákerná,preto by bolo na mieste,trochu korektnosti,lebo potom to človeka znechutí!!! Môj osobný názor!
    Pekný deň

    Odpovedať
  16. Kohoutkova Iva

    DOBRY DEN__PROSIM O PREKLAD_ CO JE TO NECHTIK ?
    DEKUJI

    Odpovedať
    • Valeria

      Nechtík lekársky je po česky Měsíček lékařsky.
      Calendula Officinalis L.

      Odpovedať
  17. Vlado Pavlík

    Všetko,. okrem kurkumy je super, ale to len preto, lebo kurkumu som ešte neochutnal.

    Odpovedať
  18. evina terezka

    mám tumor .jater, plíce …chodím na terapii do žil.. prosím co pomůže moc děkují

    Odpovedať
  19. Jarmila

    Dobrý deň, je tu veľmi veľa dobrých námetov,ako sa popasovať s touto pliagou ľudstva,ale nezabúdajme,že každý človek je originál,a preto aj každému niečo iné pomáha a aj škodí.Pred časom som čítala,že nejaký pán doktor liečil rakovinu tak,že priškrtil prívod výživy z materskej rak.bunky do metastázovaných,a tie kapali.Po čase kapala aj materská rak.bunka.Mal vraj výborné výsledky.Myslím ,že to bolo v Prahe-zakázali mu to,dôvod sa našiel.Asi tušíte prečo.A čo tak odovzdať to BOHU?Pomodliť a modliť sa,odprosovať a ďakovať.Predsa zázraky sa diali a dejú aj dnes.Treba mať len pevnú vieru.

    Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • Uznávaný kardiochirurg prezradil, čo je skutočnou príčinou srdcovo-cievnych ochorení
  • 10 tajných kuchynských trikov, o ktorých vedia iba skúsení šéfkuchári
  • Domáci recept na stuhnuté alebo boľavé kĺby a svaly, ktorý by mal vyskúšať každý

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Pre zlepšenie kvality našich služieb používame súbory cookies, ktoré môžete prijať alebo odmietnuť. Prijať Odmietnuť
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy zapnuté
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
ULOŽIŤ A PRIJAŤ