Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Candida
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Rakovina sa dá vyliečiť. Tento doktor odmietol mlčať a vyzradil pravdu

18. októbra 2020 autor: redakcia 39 komentárov

 3   30  
  

Profesor Colin T. Campbell sa nedávno ocitol na križovatke svojho života.

Musel si vybrať jednu z dvoch vecí – buď pre svoju profesionálnu kariéru, alebo pre zdieľanie nových vedeckých objavov, ktoré každému človeku dokážu zmeniť svet k lepšiemu.


Pri jeho dverách sa dokonca zjavili agenti CIA (americká špionážna agentura) a pýtali sa ho na jeho nové objavy. Zároveň ho jeho kolegovia v práci varovali, aby nepokračoval v kontroverznom výskume.

Vyhrážali sa mu aj, že ak neprestane, bude z práce prepustený. Napriek tomu všetkému sa Dr. Campbell rozhodol pre pravdu.

Čo zistil profesor Campbell?

Colin T. Campbell je profesorom nutričnej biochémie na Cornellovej univerzite.

Počas svojho posledného výskumu zistil, že primárnou príčinou za väčšinou chronických ochorení, vrátane rakoviny, je konzumácia živočíšnych bielkovín.

Medzi ne patrí tak tradičné mäso, ako aj mliečne výrobky a dokonca aj ryby.

Podarilo sa mu objaviť súvislosť medzi rakovinou prsníka a mliečnou bielkovinou kaseínom.

Hoci je doktor Cambell profesionálom, je ostro proti rôznym populárnym diétam. Nevychádza dobre ani s mnohými celebritnými lekármi.

Jeho cieľom je, aby zdravie bolo dostupné pre všetkých, vrátane ľudí z rozvojových krajín, ktorí si nemôžu dovoliť drahé farmaceutické lieky.

Prečo lekári nedokážu vyliečiť mnohé ochorenia

Podľa Dr. Cambella lekári nedokážu vyliečiť mnohé ochorenia preto, lebo nemajú dostatočný tréning v oblasti výživy. Nevedia tak poskytovať odborné rady v stravovaní.

V jeho prípade strávil 50 rokov prácou v laboratóriach financovaných z verejných zdrojov (nezaťažených lobingom korporácii) a dnes by sa chcel s výsledkami svojej práce podeliť so svetom.

Ako uvádza, jednoduché zmeny v stravovaní dokážu predísť ochoreniam srdca, výrazne znížiť riziko rakoviny a dokonca aj rakovinu samotnú vyliečiť.

Podľa neho konzumácia živočíšnych bielkovín aktivuje v tele rakovinové bunky, kým obmedzenie ich príjmu naopak, toto riziko znižuje.

Inými slovami, príjem vysokého množstva bielkovín živočíšneho pôvodu podporuje delenie rakovinových buniek a dodáva kyslík voľným radikálom, ktoré rakovinu neraz spôsobujú.

Štúdium vplyvu mliečnych bielkovín na rakovinu u detí na Filipínach

Dr. Campbell silno verí, že liek na rakovinu sa ukrýva (verte tomu, či nie) – v rastlinách.

Pochádza z konzervatívnej rodiny, ktorá žila na farme. Počas obdobia, keď vyrastal, veril, že mlieko je výborným zdrojom nutričných látok.

V začiatkoch svojej akademickej kariéry študoval vplyv mliečnych bielkovín na zdravie detí na Filipínach. Bol ohúrený výsledkom, keď odhalil súvislosť medzi živočíšnymi bielkovinami a rakovinou pečene.


Ešte zhrozenejší bol, keď si následne prečítal jednu indickú štúdiu, ktorá došla k rovnakému záveru.

Tieto zistenia šli proti všetkému, v čo dovtedy veril. Preto spolu so svojim synom v roku 2005 napísali knihu o stravovaní a výsledkoch epidemiologických štúdií.

Napriek očakávaniam sa mu podarilo predať vyše 1 milión výtlačkov tejto knihy, ktorá bola následne preložená do vyše 25 svetových jazykov.

V roku 2013 napísal ďalší bestseller, v ktorom uvádza, že mliečna bielkovina kaseín je najhorším karcinogénom v strave, aký bol kedy identifikovaný.

Zdravie a rastlinná strava

Hoci výskum profesora Campbella nebol nikdy schválený pre klinické skúšky na ľuďoch, viaceré menšie štúdie preukázali, že strava založená na rastlinách dokáže nielen predchádzať, ale dokonca liečiť mnohé ochorenia srdca.

Edward Giovannucci je ďalším profesorom výživy a epidemiológie na Fakulte verejného zdravia Harvardovej univerzity, ktorý súhlasí s Dr. Campbellom.

Hovorí, že klasický typ našej stravy je zdrojom takmer všetkého poškodeného zdravia na svete. Za najhoršiu vec na západnej strave považuje nielen obsah kaseínu, ale aj to, ak sa ľudia prejedajú vo všeobecnosti.

Napriek uvedeným zisteniam ľudia stále preferujú konzumáciu živočíšnych potravín.

Síce platí, že mlieko je lepšia potravina ako napríklad sladené bublinkové nápoje, výskumy ukazujú, že mlieko nezlepšuje kvalitu kostí v pokročilejšom veku.

Práve naopak – mlieko zvyšuje riziko osteoporózy.

Magazín The Cornell Chronicle sa zaujímal o to, že bude publikovať výsledky výskumu profesora Campbella. K tomu však nikdy nedošlo kvôli silným tlakom farmaceutických firiem na univerzity a média.

Doktor Cambell spomína vo svojej knihe, ako sa niektorí ľudia z Americkej komunity nutričných odborníkov snažili zrušiť mu členstvo.

V súčasnosti sa svoje poznatky snaží medzi verejnosť šíriť pomocou školení zadarmo, na ktorých uvádza, ako vlády vedome ignorujú skutočnú nezaujatú vedu a namiesto nej do popredia dávajú skorumpovaný korporátny výskum.

Záver

Záujmy globálnej ekonómie sa predierajú do poľnohospodárstva, živočíšnej aj rastlinnej výroby. Záujmy agrochemických a farmaceutických firiem sa zasa tlačia do zdravotníctva aj školstva.

Súčasná spoločenská klíma oslavuje mliečne výrobky a konzumáciu mäsa. Prospech a zisk z toho však má len potravinársky a farmaceutický priemysel, pričom bežní ľudia často čelia fatálnym následkom.





Súvisiace články:

  • 5 vecí, ktoré podporujú rast nových neurónov a zvyšujú inteligenciu
  • Muž, ktorý odmietol chemoterapiu a napokon prežil všetkých svojich lekárov
  • Vedci zistili, prečo by sme mali pracovať maximálne 4 dni v týždni
  • 10 spôsobov, ako u detí podporiť vývin mozgu a vyššiu inteligenciu


 3   30  
  

Kategória: Choroby Značky: mäsové výrobky, mlieko, rakovina, strava

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. renata

    nesuhlasim s liečbou rakoviny,,, moj syn ma fenylketonuriu prijima iba rastline bielkoviny maso v živote nejedol a ma rakovinu

    Odpovedať
    • redakcia

      V článku je napísané, že ide o najčastejšiu príčinu, nie jedinú príčinu.

      Odpovedať
      • lubos

        Skuste vyvar s pupavoveho korena, povarit 3az 5 minut a nechat pod poklickou schladit aby sa dal napoj pit, pozrite si na nete ostatne, nech sa uzdravi…

        Odpovedať
        • Milan

          Áno,odvar z púpavového koreňa doporučujem

          Odpovedať
    • juraj

      vas syn ma nieco pobabrane vo svojom tele, niekde ma ludovo psa zakopaneho-bude sa to naho balit pocas zivota-vasou ulohou je primarne nie starostlivost o neho ale najdenie priciny. moze mat niecoho vela, nejakeho zanecistenia pod ktorym rozumieme aj vela toho ci onoho prvku atd. aj fenylketonuriu ste mu mohli sposobit nevedomky vy v tehotnosti ci este pred , svojou stravou ci stylom zivota-akurat na vas padlo, lebo nikto nezije idealne. mali by ste menej pocuvat lekarov a viacej sa dat na alternativu-lekari vam akurat tak budu davat lieky a podobne „natery na spinavu retaz“-ak chceme aby bicykel jazdil tak retaz najprv vycistit-darmo ju budeme mastit ak je spinava…vseobecne sa da povedat ze jeho cesta za liecenim by sa mala zacat od cistoty-posty, stavy, atd…a treba hladat po celom svete alternativu pre pripad ako mate vy- to robte-vytrvalo, vasa kavicka, poliatie kvetou ci ine vyplnanie casu ma ustupit upornemu hladaniu na nete a idenie do akcie-potom pojdete do zahrady ci obchodu pre tu „zbytocnost“ co akurat chcete kupit-to vsetko potom-najpr bojujte…good luck!!

      Odpovedať
  2. Ivča

    No neviem. Kazdy rok sa objavi profesor,ktory ma zaruceny liek proti rakovine! Od sody…po tuky.. Nespomina sa tu psychika,co je oooovela vacsi problem!!!!! Nasi prarodicia pili kravske mlieko na litre s kuskom chleba a osteoporizu nemali:)

    Odpovedať
    • redakcia

      To, že ho pili na „litre“ je mýtus. Nepili. A dožívali sa 50 rokov, kedy sa osteoporóza ešte nestihla rozvinúť.

      Alebo aj osteoporózu mali a ani o nej nevedeli, keďže na ňu vtedy neexistovali žiadne testy. Prípade si zlomili bedrový kĺb „z neznámej príčiny“ a potom umreli na zápal pľúc.

      Odpovedať
      • Ondrej

        S tým posledným komentárom plne súhlasím tak mi umrela starká a zlomila si len nohu, ale nesúhlasím s tým že sa dožívali 50 rokov, starká mala 90.

        Odpovedať
  3. Juraj Duník

    Je to všetko iba tápanie. Skutočnú, presnejšie najväčšiu príčinu vzniku rakoviny pozná iba málokto. Bohužiaľ je to však tvrdo „zametané pod koberec“.
    Mám chuť o tom rozprávať.
    Vážená redakcia, môžeme sa o tejto veci pobaviť bez toho, aby to bolo zverejnené v Comments?
    Som chemik a neskôr som študoval alternatívnu medicínu. Začal som so štúdiom, keď mi manželka ochorela na rakovinu, bolo však už neskoro. Mala ju diagnostikovanú v poslednom štvrtom štádiu…
    Veľmi si vážim Vašu prácu a doslova „hlcem“ všetky Vaše články.
    Bez samochvály – týmto veciam rozumiem trošilinku viac ako priemerný človek.
    V budúcnosti by som chcel s Vami trochu spolupracovať. Bolo by to možné? Aj keď, pravdu povediac, neviem si to v reáli moc predstaviť. Písomnou formou je to dosť zložité a osobné stretnutie je takmer snáď nemožné…
    S pozdravom
    Juraj Duník

    Odpovedať
    • Barbora

      Dobrý večer Pán Duník,
      čo by ste poradili na liečbu rakoviny, čo viete o jej vzniku?

      Ďakujem
      Barbora

      Odpovedať
  4. M.K.

    Existuje aj také niečo ako Karmické zaťaženie. Nemusíte v to veriť,ale to funguje. Manželka sa mohla liečiť,
    ale ja som musel čakať pol roka ,aby liečba mohla byť nasadená. Nebolo mi to dovolené. Treba nájsť také osoby ktoré to vedia. Kto neverí, to je jeho vec, ale sa netreba čudovať, že liečby nefungujú .
    Dostali sme dosť veľký mozog na rozmýšlanie, slobodnú vôľu, lásku, tak to nepremeškajme.

    Odpovedať
  5. Janko

    Hluposti…

    Steve Jobs, zakladatel Apple, bol prakticky celozivotny vegan alebo nieco podobne a umrel na rakovinu pankreasu, ktory si zrejme pretazil rastlinnou stravou. Hoci to mal liecitelne, odmietol to riesit chirurgicky a spoliehal sa na alternativnu liecbu, ktora ho priviedla do hrobu.

    Odpovedať
    • redakcia

      Steve Jobs sa vegetariánstvom snažil liečiť, keď mu zistili rakovinu pankreasu. Ide o najhoršiu z rakovín, pri ktorej lekári dávajú zvyčajne 3 až 6 mesiacov života.

      Jemu sa síce nepodarilo vyliečiť, no vďaka vegetariánstvu s touto rakovinou prežil niekoľko rokov, čo už samo o sebe je nesmierny úspech.

      Odpovedať
      • Matej

        ja som pomohol vyliečiť rakovinu hlavy pankreasu v 4.štádiu pomocou plazmového generátora v priebehu 11 mesiacov, frekvencia 1 sedenie týždenne, pacienta lekári odpísali, nasadili mu síce chemo ale nikto mu nedával šancu, po pol roku sa začali lekári čudovať ako je možné že je ešte stále tu a miznú mu metastázy v pečeni bez toho aby ich riešili, po necelom roku absolvoval vyšetrenie a lekár mu potvrdil, že po nádoroch ani stopy a je zdravý, s jeho diagnózou asi jediný na SR (rakovina hlavy pankreasu s metastázami v pečeni, žalúdku + vybratá slezina po predchádzajúcom úraze). samozrejme, pomenovali to zázrakom. Tiež som sa spolupodieľal na zmene zhubného nádoru na obličke na nezhubný v priebehu 5 mesiacov kým pani išla na operáciu, bohužiaľ nové vyšetrenia jej nespravili, obličku vybrali a potom zistili, že nádor je nezhubný, neužívala nič iba terapie na plazmovom generátore, tiež sa podarilo zvrátiť lekármi nazvané nezvratné zlyhanie ľadvín u staršej pani, po 4 sedeniach sa obličky rozbehli a doktori to opäť pomenovali zázrakom lebo ju poslali domov zomrieť. Aj na základe tejto skúsenosti môžem potvrdiť, že s rakovinou sa dá pracovať, nedá sa vyliečiť všeobecne ale určite existuje pomoc v prípade, že nepríde neskoro. Rovnako sa dá pracovať aj s cystami, nezhubnými nádormi v prsníkoch, tiež mám skúsenosť, klientka pracuje v zdravotníctve, neverí tomu ale nemá vysvetlenie, na to, že sa nezhubný nádor zmenšuje..

        Odpovedať
        • Maja

          Matej dá sa s vami spojiť ?

          Odpovedať
          • Josef Čisar

            Zdravím Matěji rád bych se svami setkal je to možné i získat kontakt na Vás děkuji moc s pozdravem Josef

          • Milan

            Matej poprosím na váš kontakt.tiez by som chcel od vás radu.pre môjho vnuka.dakujem. Milan

        • Zuzana

          Dobry den pan Matej, prosm Vas mohla by som sa s Vami nejako spojit, hladame pomoc pri rakovine rozsirenej do pecene a kosti+ nejake uzliny v brusnej dutine. Dakujem velmi pekne.

          Odpovedať
        • Marta K.

          Dobrý deň Matej môžem na Vás kontakt?

          Odpovedať
        • Steve

          Zdravim poslite mi kontakt na vas

          Odpovedať
        • Ladislav

          Dobrý deň Matej, mohol by som poprosiť kontakt na vás ?, Máme presne ten problém ako píšete na začiatku, ďakujem veľmi pekne Laco.

          Odpovedať
        • Jarmila

          mohla bych se s vámi p.Matěji spojit a poprosit o radu,pomoc,děkuji

          Odpovedať
        • Mária Dobrowolska

          Dobrý deň, pán Matej dá sa s vami spojiť, dakujem

          Odpovedať
        • peter

          dobry den matej..mozem na vas kontakt?

          Odpovedať
  6. Mária

    taktiež s tým nesúhlasím. Doma sme od detstva chovali ošipané, sliepky, kravy a samozrejme jedli, môj otecko má dnes 91 rokov a celý život jedol slaninu, udené, bravčové, maslo, masť, kapustu, zemiaky a neužíva žiadne lieky. Pravdou ale je, že fyzický celý život pracoval . Základom je genetika a pohyb . Až potom prichádza strava, stres, psychika a pod.

    Odpovedať
  7. iřina Jantošová

    Já jako malá jsem chodila každý den pro mlíko a pili jsme ho denně a už mám dost roků babička i děda pili denně také se dožili přes devadesátků každou chvíli čtu je špatné pít mlíko jindy jezte ryby nejezte vepřové ale hovězí nepijte kávu jindy káva léčí nevěřím protože jsme měli více sádla na chlebu a kdyby nechali naše zemědělství a nezničili ho a místo Markety kde je hnusné jídlo a samé radiaktivy jako dnes zase píši to je důvod na se umírá nevěřím takovým článkům stále blbnou hlavu něčím co můžem a co né dost nás už omezuji

    Odpovedať
  8. Miro

    Ľudia v dnešnej dobe ohromným spôsobom predceňujú vplyv stravy na zdravie, sme ňou doslova posadnutí, lebo milujeme jesť a všetko chceme vyriešiť výlučne jedením. „Schudol si? A čo si jedol?“ je asi jediná otázka, ktorá väčšinu napadne, skoro nik sa nepýta „A ako si sa hýbal?“ K silnému zdraviu potrebujeme viac než len kvalitnú stravu, je to aj čistá voda, čistý vzduch, pravidelný pohyb, dostatočný odpočinok, málo stresu. Tieto veci sú spolu s jedlom ROVNOCENNÉ a rovnako DÔLEŽITÉ ako samotná strava. Ak dodržíte väčšinu z nich, môže byť, že živočíšna strava vám nijako neublíži. Preto je liečba iba výberom stravy veľmi sporná.

    Odpovedať
  9. Gabriela Fukerová

    Nikto tu nenapísal, že každá choroba má svoju duchovnú príčinu. Zaoberá sa ňou napr. veda, ktorá sa volá Etikoterapia. Choroba nás priateľsky upozorňuje, že robíme niečo v našom živote nesprávne.
    Ak neanalyzujete a neodstránite duchovnú príčinu choroby, tak sa vám, i po fyzickom vyliečení, vráti – buď v takej istej alebo inej forme.

    Odpovedať
  10. Katarína

    Dobrý deň,veľa z Vás tu píše ako si vaši predkovia dopriavali živočíšnu stravu a mlieko,máte pravdu moji tiež,ale určite zvieratám do stravy nepridávali kostnú múčku,rybiu múčku,antibiotiká a podobné gebuziny čím su krmené dnešné zvieratá.Zvieratá sú chované v otrasných podmienkach,to čím ich kŕmia preniká do mlieka a mäsa a následne aj do Vás.A naši predkovia nejedli mäso,tak často ako ho jedia ľudia dnes.Ozvali sa aj vegetariani,ale nestačí len vylúčiť mäso a mäsové výrobky.Rafinovaný cukor,umelé sladidlá a chemické látky v potravinách to sú dalšie spúštače chorôb.Prečítajte si zadnú etiketu jogurtu,samá chémia,kde sú jogurty,ktoré obsahovali len mlieko a mliečne kultúry a tak je to za všetkými potravinami.A naši predkovia si určite nedopriavali hamburgery,hranolčeky,coca colu,čokoládu,koláčiky,mliečne presladené koktejli a pod.My to konzumujeme skoro denne.A v neposlednom rade má na chorobu vplyv psychika.Ja hovorím sama za seba,prestala som jesť mäso,mäsové výrobky,polotovary a sladkosti,biely chleba,fajčiť a pijem len vodu a nesladené bylinkové čaje a cítim sa bájačne.Choroby,ktoré ma trápili sú preč.Kilečká pomaly ubúdajú a ja sa snažím pozerať na svet s tej lepšej stránky.Každý má možnosť výberu.Veľa šťastia pri zvládnutí Vašich chorôb:)

    Odpovedať
  11. Marian

    Čítal som že na rakovinu je najlepší liek olej s marihuany ktorý obsahuje THC ,no bohužiaľ takýto olej nekúpite v lekárni ,kúpite ale bez THC , je to u nás zakázané .To bi bol koniec farmaceutického biznisu . Treba pozrieť na nete – je to pravda , ale každý mlčí ktorý o tom vie .

    Odpovedať
  12. Marek

    Dr.Bukovský uznáva prácu Dr.Cambella. Podľa Bukovskeho stravou zamkyname alebo odomkýname gény ktoré majú na svedomí deštrukčný proces, Samozrejme sú to aj iné faktory ako len strava. Hlavne stres, prítomnosť plastov všase vôkol nás. Liečenie konopem je zatial v plienkach.

    Odpovedať
  13. Beata

    Dobry den Matej mozete mi dat nejaky kontakt ba Vas ? Dakujem.

    Odpovedať
  14. Jarda

    Zkoušel jsem si při rakovině vyčistit střevo, u mne pomohlo. Prý když je střevo čisté a zdravé, je lidské tělo zdravé. Jedno z čínských mouder.

    Odpovedať
    • Barbora

      Dobrý večer, môžem vedieť ako ste to robil?

      Ďakujem
      Barbora

      Odpovedať
  15. Alena

    Dobrý deň Matej môžete mi dať prosím na vás kontakt. Ďakujem

    Odpovedať
  16. Hana

    [email protected]
    Dobrý deň Matej môžete mi dať na Vás kontakt

    Odpovedať
  17. Natalia

    koren puskvorca,mozete ho zut,al.urobit silny caj,nechuti to,ale lieci. A potom zabera post 16+8 ,cisti to organizmus,samozrejme 8 hodin spanku,do 10:30 len caje,po 10: 30ovocie ,oriesky,med,krajec ,hlavne jedlo medzi4- 5 polievka,druhe zeleniny viac,ako masa. Po 6 uz len caje. Ked ste hladny medzi jedlami,len nieco lahke .

    Odpovedať
  18. Marián

    Príčiny chorôb je také množstvo, ako samotných druhov chorôb. Choroby môžu byť spôsobené zlou stravou, ak mate málo pohybu, stresom, liekmi a t.d. Opíšem vám tu pár vecí, ktoré by ste mali pochopiť. Čo sa týka stravy, vraví sa, že boh nám poslal stravu a čert kulinára. Máme okolo seba dosť rastlinnej potravy, iba že už nevieme kôli našej lenivosti vyhľadať informácie, čo je zdravé, ako a kedy konzumovať a taktiež ako nám to vie pomôcť, keď nastáva nejaký problém.
    Mäso- na rozdiel od zeleniny a ovocia surové neosolené a neokorenené nedokážete ziesť, taktiež ak zabijete zviera, mäso okamžite podlieha hnilobe a to už nevravím, akým stresovým procesom to všetko prejde.
    Mlieko- je to nápoj pre teľa, obsahuje veľa bielkovín na rýchly rast a málo aminokyselín na rozvoj mozgu. Taktiež sa v ňom nachádza látka, ktorá sa volá kaseín, ktorý sa používa tiež na výrobu lepidla. Tak si teraz predstavte, čo to robí vo vašom tele. Ak by ste dali trojročnému dieťaťu, ktoré nikdy nekonzumovalo mlieko vypiť pohár mlieka, okamžite zomiera, vedeli ste o tom? Žiaden cicavec po ukončení dojčenia nepotrebuje mlieko! Mlieko je najväčším spúšťačom rakoviny.
    Cukor- je to chemicky upravovaná potravina, ktorá prechádza zložitým chemickým procesom. Pridáva sa do množstva potravín a nápojov. Cukor je jeden z najviac návykových drog, ktorý sa konzumuje čim ďalej viac a viac.
    Múka- tej ja osobne hovorím, že to je lepidlo na tráviacu sústavu. V minulosti bola muka mukou, no teraz to je chemická zlúčenina s ečkami a nebudem tu rozpisovať o tom, čo múka spôsobuje spolu s droždím.
    No a poslednou drogou v našom zozname sú naše známe cigarety, alkohol a lieky. Tu sa ani nebudem vyjadrovať.
    Každý, kto preberie zodpovednosť za svoje telo, tieto „otraviny“ nebude konzumovať.
    To, že sa naši predkovia viac pohybovali pri domácich prácach spôsobovalo, že telo vylučovalo všetky zle toxiny, no taktiež sa mäso a mlieko nejedlo každý deň. Základnou potravinou bola zelenina.
    To, že je dnešná doba uponáhľaná, pri ktorej je aj vysoká psychická záťaž, spôsobuje nemalé problémy v našich pocitoch, pri ktorých sa hromadia stavy stresov a úzkosti. Spôsobuje to hromadenie rôznych spúšťačov príčin chorôb v našom tele. Iba čista myseľ a čisté telo môže fungovať ako má.
    Je tu ešte jedená príčina chorôb a tou je naše podvedomie. Narodili sme sa vo väčšine zdraví s čistou mysľou, bez strachu, plní lásky a šťastia. To čo sa odohralo po narodení prvých cca sedem rokov života, bolo a stále je všetko zapísané v našom podvedomí. Sú tam uložené všetky naše obmedzenia, obety, poslušnosť, pokora, strachy, fóbie, stresy, bolesti, rozkazy, príkazy…ľuďmi, s ktorými sme trávili čas. Boli to naši rodičia, starí rodičia, učitelia v škôlke, v škole… Povedzme si pravdu, boli sme vo väčšine prípadov vychovaní ako otroci pre túto spoločnosť. To všetko je stále zapísane v našom podvedomí, ktoré je možne špeciálnou technikou odstrániť. Sú to bloky, s ktorými vedieme každodenný boj o podstatu nášho života a tou je zdravie, šťastie, láska a bohatstvo.

    Odpovedať
  19. Viera

    Dobry deň Matej móžete mi dat na vás kontakt dakuje

    Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • Ako sa fyzicky zmení váš mozog po konzumácii kurkumínu
  • Tento staroveký liek lieči všetky choroby: Cukrovku, rakovinu, reumu a mnohé iné
  • Ako sa funkčná medicína líši od klasickej západnej a prečo dosahuje lepšie výsledky

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Pre zlepšenie kvality našich služieb používame súbory cookies, ktoré môžete prijať alebo odmietnuť. Prijať Odmietnuť
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy zapnuté
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
ULOŽIŤ A PRIJAŤ