Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Štítna žľaza
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Boj o život: Pravdivý príbeh o rastlinke, čo ma zachránila z pazúrov rakoviny

22. novembra 2021 autor: redakcia 11 komentárov

     396  
  

Boj o život: Pravdivý príbeh o rastlinke, čo ma zachránila z pazúrov rakoviny

V roku 2002 bol bulharskému mužovi diagnostikovaný nezhubný nádor na mozgu o veľkosti zhruba 5,5 cm. Bol preto poslaný do nemocnice v hlavnom meste Sofii.

Tam mu lekári nádor úspešne vyoperovali. Bohužiaľ, príbeh sa tuto šťastne nekončí.


Po 2 rokoch lekári objavili, že nádor sa vrátil v pôvodnej veľkosti. Tentokrát však už v zhubnej forme a dokonca aj metastázoval.

Onkológovia mu následne odporučili ďalšiu operáciu, tentokrát pomocou lasera. Mužovi neostávala žiadna iná možnosť, než to akceptovať.

Lekárom sa opäť úspešne podarilo nádor odstrániť, no operácia mala aj neželané následky –  muž ochrnul v ľavej časti tela na ruke aj nohe. Po operácii podstúpil aj ožarovanie.

Jeho stav sa však nezlepšoval a nádor znova dorástol. Odporúčaním bola ďalšia operácia.

Deň, ktorý zmenil jeho život

Po niekoľkých mesiacoch, keď sa jeho zdravotný stav ako-tak stabilizoval, bol odoslaný na rehabilitácie, ktoré mali zmierniť následky ochrnutia.

Tam stretol iného muža, ktorý zmenil celý jeho život.

Uvedený muž trpel na rakovinu obličiek a lekári mu pôvodne oznámili, že má len 3 až 4 mesiace života. Našťastie, od svojej známej sa dozvedel o recepte s čiernou bazou.

Hippokrates, staroveký grécky lekár a zakladateľ modernej medicíny, opisoval túto rastlinu ako svoj kľúčový liek kvôli jej mocným liečivým účinkom.

Po užívaní tohto receptu sa stav muža s rakovinou mozgu začal postupne zlepšovať, až sa napokon z ťažkej choroby úplne vyliečil.

Bazový recept proti rakovine

Uvedený recept je nadmieru jednoduchý:


1. Vezmite plody čiernej bazy, najprv ich dobre umyte a potom usušte.

2. Následne ich popučte napríklad pučidlom na zemiaky a začnite ukladať do nejakej sklenenej alebo keramickej nádoby po vrstvách. Nádoba musí byť tiež čistá a vydezinfikovaná.

3. Medzi jednotlivé vrstvy plodov bazy nasypete cukor. Najlepší je hnedý nerafinovaný cukor v bio kvalite. Ak chcete, namiesto cukru môžete použiť aj med.

Poznámka: Pomer bazy a cukru nie je presne stanovený, zhruba to môže byť 1 polievková lyžica cukru na 200 gramov bazy, ale môže sa to líšiť podľa vašej chuti a preferencií.

4. Čierna baza má na svojom povrchu prirodzené kvasnice, preto by mala začať kvasiť sama od seba. Ak sa chcete uistiť, že to naozaj začne kvasiť, môžete do toho pridať trocha kvasníc. Je dobré dať kvasnice aj ako poslednú vrstvu na povrch.

5. Nádobu prekryte látkou, tú upevnite gumičkou a umiestnite ju na teplé a slnečné miesto, aby ste urýchlili proces fermentácie.

6. Priebežne sa uisťujte, že sa v nádobe nevytvorila pleseň.

7. Po 1 až 2 týždňoch šťavu z fermentačnej nádoby prelejte, prípadne sceďte do sklenenej fľaše alebo džbánu a umiestnite do chladničky.

Keďže obsah prebehol cez proces fermentácie, v chladničke by to malo vydržať pomerne dlho, zvyčajne 3 až 6 mesiacov.

Užívanie

Užívajte 1 čajovú lyžičku tohto úžasného bylinkového lieku každý deň 10 minút pred raňajkami.

Doba užívania nie je obmedzená, liek konzumujte podľa potreby až do úplného vyliečenia. Môžete ho brať aj pravidelne v rámci prevencie.





Súvisiace články:

  • Boj o život: Táto bylinka zachránila bulharského muža pred rakovinou
  • Muž, ktorý odmietol chemoterapiu a napokon prežil všetkých svojich lekárov
  • Ako tradičný ázijský nápoj v hodine dvanástej zachránil prezidenta USA Reagana z pazúrov rakoviny
  • Keď chemoterapia zlyháva v 97% prípadoch, prečo ju lekári predpisujú?


     396  
  

Kategória: Bylinky Značky: rakovina

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. renata

    prosím co je česky baza.díky

    Odpovedať
    • redakcia

      bezinky

      Odpovedať
      • Mili

        je to bez černý – Sambucus nigra

        Odpovedať
  2. Milan

    Dobrý den,
    prosím co česky znamená: Následne ich popučte napriklad pučidlom na ..

    Děkuji za vysvětlení a přeji hezký den!
    Milan

    Odpovedať
    • Lili

      Dobrý den, znamená to rozmačkat je mačkadlem (např. na brambory).

      Lili

      Odpovedať
      • redakcia

        napríklad

        Odpovedať
  3. Janka

    Říká se před heřmánkem smekni a před černým bezem klekni. To už věděli naši předkové, že černý bez je léčivá bylina na všechny neduhy. Výborný je likér z plodů a z květů šumivá limonáda..

    Odpovedať
  4. Jarda

    Nevím, zda jsem se s rakovinou pral, ale rychle odešla kamsi bez návratu, když jsem zkusil jedno pravidlo čínské medicíny: Jak říkají lékaři tradiční čínské medicíny: „Jen když je střevo čisté a zdravé, může být celé tělo zdravé.“ Pro mne platí od r. 2005. Mohu jen doporučit!

    Odpovedať
    • Danka

      Jardo a co na to?dakujem.

      Odpovedať
  5. Matus

    Dakujem.

    Odpovedať
  6. Elena Lepišová

    Elena
    Plody bazy obsahujú sambunigrín (toxická látka), preto sa nesmú konzumovať v surovom stave. Zahriatie a povarenie likviduje toxické kyanogénne glykosidy. Zaujíma ma, či sa kyanogénne glykosidy likvidujú aj fermentáciou, čiže bez tepelnej úpravy.

    Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • Zrýchlite si metabolizmus a schudnite aj bez diéty či cvičenia
  • 19 potravín, ktoré spúšťajú migrény a bolesti hlavy
  • Najlepší domáci recept na bolesti a vodu v kolene. Stav zlepší už za 3 dni

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Pre zlepšenie kvality našich služieb používame súbory cookies, ktoré môžete prijať alebo odmietnuť. Prijať Odmietnuť
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy zapnuté
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
ULOŽIŤ A PRIJAŤ