Rakovina je devastujúce ochorenie, ktoré ničí životy mnohých ľudí a ich rodín. Chemoterapia telo otrávi, ožarovanie zasa spáli.
Prečo potom radšej nepoužiť prírodnú terapiu, ktorá naozaj funguje?
Skombinovaním len troch druhov potravín si dokážete vyrobiť prostriedok, ktorý vás pred vznikom rakoviny a rastom nádorov spoľahlivo ochráni.
Hrôzy konvenčnej liečby rakoviny
Rakovina a jej štandardná liečba nie sú niečím, čím by ktokoľvek z nás chcel prechádzať, či už sa to týka nás samotných alebo našich blízkych.
Nikto si nezaslúži prežívať tú hroznú bolesť a emočnú devastáciu pri tom, čo medicína považuje za jedinú možnú liečbu rakoviny – chemoterapiu a ožarovanie.
Čo ak by som vám teraz povedal, že je možné sa týmto barbarským liečebným technikám vyhnúť?
Tri ingrediencie, ktoré nedajú rakovine šancu
Náš recept tvoria tri zložky: kurkuma, olivový olej a čierne korenie.
Tieto ingrediencie vo vzájomnej kombinácii vytvárajú efektívny prostriedok na prevenciu rakoviny.
Základom je korenie kurkuma, obsahujúca aktívnu látku kurkumín. Ten má silné protizápalové a protirakovinové účinky.
Štúdie ukázali, že kurkumín účinne predchádza mnohým druhom rakovín, vrátane rakoviny hrubého čreva, prostaty a mozgu.
Kurkumín však má jeden malý problém: Niektorí ľudia majú problém s jeho strávením.
Na to, aby sa naplno využili jeho liečebné účinky, je ho dobré skombinovať s čiernym korením alebo zázvorom. Čierne korenie zvyšuje potenciu kurkumínu až o 200%.
Olivový olej zasa funguje ako nosič a sám o sebe má veľmi silné protirakovinové účinky.
Príprava receptu
Pre výrobu lieku na prevenciu rakoviny budete potrebovať:
- 1/2 čajovej lyžičky kurkumy (zoženiete ju ako korenie v potravinách)
- 1 čajovú lyžičku olivového oleja
- štipku pomletého čierneho korenia
Skombinujte a zmiešajte dokopy všetky ingrediencie.
Výslednú zmes pridajte do šalátov, obľúbeného jedla alebo do polievky.
Môžete ju konzumovať aj priamo, napríklad vypiť s pohárom vody.
Samozrejme, pripraviť môžete naraz aj väčšie množstvo lieku tak, že použijete väčšie množstvo ingrediencií v uvedenom pomere.
jd
Nepochopila som -udané množstvá sú odporúčaná dávka na deň?
redakcia
To je jedna dávka. V prípade potreby si môžete dať aj viac takýchto dávok denne. Nakoľko ide o potraviny, nehrozí predávkovanie, pokiaľ by ste to samozrejme nepreháňali.
Ján
Je to super dozvedieť sa o takých prírodných a účinných liečebných možnosti . Ďakujem za všetkých ľudi .
Barbara
Vážená Redakcia! To nemyslíte vážne, že také jednoduché by bolo vyhnúť sa tak zákernej chorobe ako rakovina?! A ak naozaj tak je, prečo nepíšete dávkovanie zreteľne?! Nie je jasné z toho článku, koľko toho „lieku“ treba brať! Ako často a ako dlho?! Snáď nie 3 krát denne? A už vobec nemožem súhlasiť s tvrdením, že „Nakoľko ide o potraviny, nehrozí predávkovanie,“ aj s potravinami sa dá privodiť otrava („pokazené žalúdky“ sú najlepším dokazom) a čo znamená „pokiaľ by ste to samozrejme nepreháňali.“? Čo je podľa Vás preháňanie?! Proste, tento článok je veľmi diskutabilný…