Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Zlepšenie zraku
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Zmiešajte tieto 3 prírodné látky a rakoviny sa už nikdy viac nemusíte báť

10. decembra 2021 autor: redakcia 4 komentáre

        
  

Zmiešajte tieto 3 prírodné látky a rakoviny sa už nikdy viac nemusíte báť

Rakovina je devastujúce ochorenie, ktoré ničí životy mnohých ľudí a ich rodín. Chemoterapia telo otrávi, ožarovanie zasa spáli.

Prečo potom radšej nepoužiť prírodnú terapiu, ktorá naozaj funguje?

Zlepšenie zraku

Skombinovaním len troch druhov potravín si dokážete vyrobiť prostriedok, ktorý vás pred vznikom rakoviny a rastom nádorov spoľahlivo ochráni.

Hrôzy konvenčnej liečby rakoviny

Rakovina a jej štandardná liečba nie sú niečím, čím by ktokoľvek z nás chcel prechádzať, či už sa to týka nás samotných alebo našich blízkych.

Nikto si nezaslúži prežívať tú hroznú bolesť a emočnú devastáciu pri tom, čo medicína považuje za jedinú možnú liečbu rakoviny – chemoterapiu a ožarovanie.

Čo ak by som vám teraz povedal, že je možné sa týmto barbarským liečebným technikám vyhnúť?

Tri ingrediencie, ktoré nedajú rakovine šancu

Náš recept tvoria tri zložky: kurkuma, olivový olej a čierne korenie.

Tieto ingrediencie vo vzájomnej kombinácii vytvárajú efektívny prostriedok na prevenciu rakoviny.

Základom je korenie kurkuma, obsahujúca aktívnu látku kurkumín. Ten má silné protizápalové a protirakovinové účinky.

Candida

Štúdie ukázali, že kurkumín účinne predchádza mnohým druhom rakovín, vrátane rakoviny hrubého čreva, prostaty a mozgu.

Kurkumín však má jeden malý problém: Niektorí ľudia majú problém s jeho strávením.

Na to, aby sa naplno využili jeho liečebné účinky, je ho dobré skombinovať s čiernym korením alebo zázvorom. Čierne korenie zvyšuje potenciu kurkumínu až o 200%.

Olivový olej zasa funguje ako nosič a sám o sebe má veľmi silné protirakovinové účinky.

Príprava receptu

Pre výrobu lieku na prevenciu rakoviny budete potrebovať:

  • 1/2 čajovej lyžičky kurkumy (zoženiete ju ako korenie v potravinách)
  • 1 čajovú lyžičku olivového oleja
  • štipku pomletého čierneho korenia

Skombinujte a zmiešajte dokopy všetky ingrediencie.

Výslednú zmes pridajte do šalátov, obľúbeného jedla alebo do polievky.

Môžete ju konzumovať aj priamo, napríklad vypiť s pohárom vody.

Samozrejme, pripraviť môžete naraz aj väčšie množstvo lieku tak, že použijete väčšie množstvo ingrediencií v uvedenom pomere.

Štítna žľaza



Súvisiace články:

  • Vedci potvrdili podozrenie, že chemoterapia podporuje ďalšie šírenie rakoviny
  • Najväčšie tajomstvo onkológie odhalené: Skutočná pravda o chemoterapii a ožarovaní
  • Štúdia ukázala, že lekári odmietajú chemoterapiu, keď sami ochorejú. Tu je dôvod prečo
  • Cielený účinok kurkumínu na rakovinové bunky zahanbil chemoterapiu aj ožarovanie na celej čiare


        
  

Kategória: Choroby Značky: čierne korenie, kurkuma, olivový olej, rakovina

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


Candida

 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. jd

    Nepochopila som -udané množstvá sú odporúčaná dávka na deň?

    Odpovedať
    • redakcia

      To je jedna dávka. V prípade potreby si môžete dať aj viac takýchto dávok denne. Nakoľko ide o potraviny, nehrozí predávkovanie, pokiaľ by ste to samozrejme nepreháňali.

      Odpovedať
  2. Ján

    Je to super dozvedieť sa o takých prírodných a účinných liečebných možnosti . Ďakujem za všetkých ľudi .

    Odpovedať
  3. Barbara

    Vážená Redakcia! To nemyslíte vážne, že také jednoduché by bolo vyhnúť sa tak zákernej chorobe ako rakovina?! A ak naozaj tak je, prečo nepíšete dávkovanie zreteľne?! Nie je jasné z toho článku, koľko toho „lieku“ treba brať! Ako často a ako dlho?! Snáď nie 3 krát denne? A už vobec nemožem súhlasiť s tvrdením, že „Nakoľko ide o potraviny, nehrozí predávkovanie,“ aj s potravinami sa dá privodiť otrava („pokazené žalúdky“ sú najlepším dokazom) a čo znamená „pokiaľ by ste to samozrejme nepreháňali.“? Čo je podľa Vás preháňanie?! Proste, tento článok je veľmi diskutabilný…

    Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • Prečo vaši starí rodičia nepotrebovali držať diétu a stále boli štíhlejší a zdravší
  • 8 vecí o chudnutí, ktoré by mala vedieť každá žena po 40-ke
  • 11 dôvodov, prečo by ste mali piť vodu z medených nádob

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.