O svoj príbeh vyliečenia z rakoviny sa s nami podelil jeden bulharský muž.
V roku 2002 mi diagnostikovali nezhubný nádor na mozgu o veľkosti zhruba 5,5 cm. Museli ma odviesť až do Sofie, metropoly Bulharska, kde som podstúpil chirurgický zákrok. Ten dopadol úspešne. Nanešťastie, môj príbeh sa tu nekončí.
Po dvoch rokoch mi opäť zistili nádor s rovnakou veľkosťou. Tentoraz však už bol zhubný a stihol medzičasom aj metastázovať.
Lekári mi odporučili ďalšiu operáciu pomocou lasera. Keďže neexistovala žiadna iná možnosť, musel som ju prijať.
Operácia bola opäť úspešná, nádor sa podarilo odstrániť. Zákrok však mal aj vedľajšie účinky – ostal som po ňom ochrnutý na ľavú nohu a ruku.
Následne som podstúpil onkologickú liečbu ožarovaním. Veľmi mi to však nepomáhalo. Nádor sa vrátil a lekári mi už nedávali veľké šance na prežitie.
Stal sa však malý zázrak, keď som sa dozvedel o recepte jednej ženy. Odporučila mi užívať nápoj z fermentovanej bazy čiernej.
Recept na fermentovaný sirup z čiernej bazy
Už Hippocrates, staroveký grécky učenec, známy aj ako „otec medicíny“, považoval túto rastlinu za neoddeliteľnú súčasť svojej lekárničky kvôli jej potentným liečebným účinkom.
Z bazy si tento muž pripravil fermentovaný nápoj, ktorý pil 2 krát denne. Po čase sa pomocou neho z rakoviny dokázal úplne vyliečiť.
No a dnes vám prezradíme spôsob, ako si ho aj vy dokážete sami doma vyrobiť.
Príprava
Postup prípravy je veľmi jednoduchý. Postupujte podľa jednotlivých krokov.
1. Umyte bazu pod tečúcou vodou a osušte ju.
2. Mierne ju popučte, aby sa z nej dostala von šťava a dužina.
3. Takto popučenú bazu potom zmiešajte s cukrom alebo medom. Presné množstvo cukru nie je stanovené. Môžete ho pridať podľa vlastnej preferencie.
4. Ak chcete, na zlepšenie fermentácie môžete do tejto zmesi pridať aj trocha živých kvasníc.
5. Zmes vložte do sklenenej alebo keramickej nádoby, otvor uzavrite látkou, aby do nej neliezol hmyz a aby mohla „voľne dýchať“.
6. Nádobu potom položte na svetlé a teplé miesto, ktoré predstavuje ideálne podmienky pre fermentáciu.
7. Po týždni až dvoch sceďte tekutinu do sklenenej uzatvárateľnej fľaše, uzatvorte vekom a umiestnite do chladničky.
Užívajte 1 až 2 čajové lyžičky tohto liečivého sirupu denne.
Záver príbehu
Odkedy som začal piť fermentovaný nápoj z bazy, môj nádor nielenže zmizol, ale už sa ani neobjavil. Najlepšie na tomto lieku je, že je čisto prírodný a nemá žiadne negatívne vedľajšie účinky.
Opäť sa raz potvrdilo, že matka príroda nám ponúka všetky svoje dary a dokáže nám prinavrátiť stratené zdravie.
Pridaj komentár