Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Cievy a cholesterol
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Najlepšie prírodné antibiotikum: Vylieči každú infekciu a zabije všetky parazity

12. októbra 2020 autor: redakcia 25 komentárov

 1   2.5K  
  

najlepsie-antibiotikum

Mnohí experti na zdravie z celého sveta súhlasia, že ide o najsilnejšie prírodné antibiotikum, aké si môžete sami doma pripraviť.

Určite ho vyskúšajte – dokáže si poradiť s takmer každou infekciou v ľudskom organizme a navyše usmrcuje aj parazity, ktoré sa môžu nachádzať v črevách či iných miestach v tele.


Čo všetko dokáže toto prírodné antibiotikum

Okrem bakteriálnych infekcií a parazitov účinkuje výborne aj proti vírusom, hubám a kvasinkám. Ďalej pomáha detoxikovať telesné orgány a zlepšuje cirkuláciu krvi či lymfy.

Túto zmes byliniek môžete použiť aj na dnes tak rozšírené kvasinkové infekcie (candidu).

Ide skutočne o veľmi silný prostriedok, ktorého silu by ste nemali podceňovať. Pomáha tiež na rôzne chronické ochorenia, ako napríklad:

  • artritída
  • reuma
  • dna
  • cukrovka
  • vysoký krvný tlak
  • vysoká hladina cholesterolu v krvi

No a najlepšie na ňom je to, že neobsahuje žiadne nebezpečné chemikálie, pretože  sa skladá z čisto prírodných ingrediencií.

Dosť bolo ale slov, poďme sa teraz pozrieť, ako si ho pripravíte.

Ingrediencie

Na jeho prípravu budete potrebovať nasledovné suroviny:

  • 700 ml jablčného octu
  • 0,5 dcl očisteného a popučeného cesnaku
  • 0,5 dcl na jemno nakrájanej cibule
  • 2 čerstvé feferóny (čím štipľavejšie, tým lepšie)
  • 0,5 dcl postrúhaného zázvoru
  • 2 polievkové lyžice postrúhaného chrenu
  • 2 polievkové lyžice práškovej kurkumy
  • 1 sklenenú nádobu s objemom 1 liter (napríklad sklo na zaváranie)

Ak by ste si chceli pripraviť menšie množstvo prípravku, napríklad len 0,5 litra, potom použite polovičné dávky všetkých jednotlivých zložiek.

Postup

Postupujte nasledovne:

1. Vložte všetky suroviny do sklenenej nádoby a zalejte ich jablčným octom až potiaľ, kde sa začína zužovať hrdlo (pár cm od vrchného okraja).

2. Dobré to celé zamiešajte.


3. Nádobu uzavrite a umiestnite na tmavé a suché miesto, napríklad do špajzy.

4. Celý nálev nechajte odstáť približne 2 týždne. Občas obsah premiešajte – či už vírením fľašou alebo jej otvorením a použitím lyžice.

5. Po 2 týždňoch obsah preceďte cez gázu, nejakú látku alebo lievik so sitkom. Pre čo najlepší výsledok je vhodné zvyšok ešte cez látku vyžmýkať, aby z neho vyšla všetka šťava.

6. Scedenú tekutinu znova uskladnite v uzatvárateľnej sklenenej nádobe.

7. Hotovo. Vaše najmocnejšie prírodné antibiotikum je hotové!

Užívanie

Ako sme už uviedli, ide o veľmi silný prostriedok, preto ho užívajte s mierou a opatrnosťou. Má veľmi výraznú a štipľavú chuť.

Užívajte denne 1 polievkovú lyžicu (respektíve 3 čajové lyžičky). Najlepšie je rozriediť si dennú dávku na 3 časti, čiže 1 čajovú lyžičku 3 krát denne.

Ak chcete môžete to užívať priamo a za tým na zmiernenie chuti zajesť mesiačik pomaranča. Keď je to však na vás prisilné, môžete si to rozriediť v pohári s vodou.

V prípade akútnych alebo silných infekcií môžete zvýšiť dávkovanie na 6 krát po 2 čajové lyžičky denne.

Pre prevenciu a liečbu chronických ochorení uvedených v úvode (artritída, dna, vysoký krvný tlak, cholesterol a podobne) stačí užívať dlhodobo 1 čajovú lyžičku denne.

V prípadoch, ak ste alergickí na niektorú zložku receptu, počas gravidity alebo u detí tento recept pre istotu nepoužívajte, prípadne výrazne znížte dávkovanie.





Súvisiace články:

  • 20 príznakov, že máte v tele parazitov – užite tieto bylinky a zbavte sa ich
  • 8 byliniek, ktoré vás účinne zbavia všetkých vnútorných parazitov
  • 21 príznakov, že máte v tele parazity. Použite tieto bylinky a zbavte sa ich
  • Najsilnejšie vede známe antibiotikum: Majte ho vždy doma po ruke


 1   2.5K  
  

Kategória: Bylinky Značky: antibiotiká

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. Ria

    Prečítala som si článok,…môže to byť super, ale sa mi nezdá 700ml jablčného octu,…bude to veľa 7 dcl, nemôže tam byť preklep ?

    Odpovedať
    • redakcia

      Nie je to preklep. Ale keď nechcete tak veľa, môžete si vyrobiť aj menej, napríklad z 350 ml octu a ostatných vecí dať polovicu.

      Odpovedať
    • juraj

      toto je vymysleny recept od bab v redakcii(mozno aj od chalanov). proste, pomysleli si na vsetky stiplave veci ktore v podvedomi ludi maju aku taku suvislost so zimnym obdobim ohladom domacej liecby viroz a podobne a hotovo. chren, zazvor, papryka atd….dat do niecoho akoze luhovat a hotovo-komercny clanok co pritiahne -hlavne v sezone-je hotovy….ziadni odbornici ani nic ine len tvorivost redaktorov-to je vsetko co k tomu….(tym netvrdim ze recept nezafunguje…no ale!!!)

      Odpovedať
  2. Juraj

    Už to že tam chýba klinček ku kurkume dosť ukazuje.
    Máte nejaké mená tých odborníkov?

    Odpovedať
    • Ja

      Preco je potrebny klincek ku kurkume? Ja mam informacie, ze na lepsie vstrebanie/vyuzitie kumarinu je potrebny tuk a cierne korenie. Nie som odbornik, ale mozno? tie ostatne palive ingrediencie nahradia cierne korenie. To je len moja uvaha.

      Odpovedať
      • vlado

        presne, Juro nemá ku klinčekom kladivko

        Odpovedať
  3. schaba

    Mám dotaz, to musí být síla, už někdo tuto léčbu přežil?

    Odpovedať
    • Maranys

      Nikto neodpoveda, taky sa teda este nenasiel 😉

      Odpovedať
    • Marek

      Ja to uzivam pravidelne a mozem povedat ze je to sila.Uzivam to uz dva mesiace

      Odpovedať
  4. DŽIDŽI

    SKUSIM DAKUJEM A DOPORUCUJEM JABLCNY OCOT Z RAKUSKA NA SK SOM NEZOHNAL KVALITU TAM JE AJ LACNEJSI

    Odpovedať
  5. Martin

    co znamená slpvo > popučeného< ?? Dneska jsem si to vyrobil, tak to bude medicííína..
    😀

    Odpovedať
    • redakcia

      rozmačkaný

      Odpovedať
  6. jozef

    ako dlho to treba uzivat?

    Odpovedať
    • redakcia

      podľa potreby

      Odpovedať
  7. Jarmila

    Ako dlho vydrží? Ak má stať 2týždne, tak si to treba pripraviť dopredu. A nikto nevie, kedy to bude potrebovať.

    Odpovedať
    • vlado

      vydrží a dobre stojí, doporučujem

      Odpovedať
  8. Rudolf

    Janko, vypni si telku, a skús si niečo o octe a výžive naštudovať z overených zdrojov. Nebudú ťa považovať za plateného bojovníka za vyššie zisky pharma priemyslu. Ocot pomáha dokonca pri stavoch, keď žalúdočná kyselina stúpa do hrdla.

    Odpovedať
  9. Joozef

    Janko je troška mimo, ale ten čo prekladal text z iného jazyka zabudol na jednu veľmi dôležitú vec. Nikdy neužite na prvý krát tento extrakt na lačno. Je to fakt sila. Užívam ho aj ja pár dní a myslím že pomáha. Recept som našiel v angličtine. Líši sa aj v množstve ingrediencií a množstve octu. Kde je uvedené množstvo 0,5 dl, mám v anglickom texte polovicu šialky. Všetko sa má pokrájať a zaliať octom tak, aby 1/3 nad hustou zmesou bol ešte ocot. Ešte raz – pozor na užívanie. Po slabšom jedle som si dal dve polievkové lyžice. Cítil som ako opúšťajú môj žalúdok a putujú v čreve. Nebolo to nepríjemné, len sa vo mne motalo niečo dosť horúce.

    Odpovedať
    • Daniela

      Ahoj, mohol by si mi prosím dať tvoj recept na porovnanie.
      Ďakujem
      [email protected]

      Odpovedať
    • Eva

      Mohl byste, prosím, recept napsat zde do komentářů? Určitě to bude zajímat více lidí. Děkuji předem

      Odpovedať
    • Marian Kvasnica

      Mohl byste dát sem www odkaz na ten zdroj v EN (nebo mně jej poslat na [email protected] ? Přeložím jej aspoň do češtiny a překlad dám k dispozici redakci Domáca l. (Slovensky rozumím dobře [jsem od Ostravy, za mlada jsme často jezdívali do Vysokých Tater na horolezecké túry], ale nechtěl bych Váš krásný jazyk prznit.

      Odpovedať
      • Vladimír

        Sú tu dobré komentáre aspoņ tak ako samotný recept,niet tu čo dodať,len popriať vyzdravenie týmto
        fajn receptom!!

        Odpovedať
  10. Milan

    Musíte mať plechový žalúdok / nesmiete byť bývalý vredar,ani mať citlivý žalúdok /

    Odpovedať
  11. Táňa

    Může se tato medicína využívat i když beru warfarin?

    Odpovedať
    • redakcia

      Na kontraindikácie liekov je potrebné sa spýtať vášho lekára, ktorý by ich mal najlepšie poznať.

      Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • Stláčala si každý deň ucho so štipcom. Pozrite sa prečo
  • Geniálne využitia cibule, o ktorých ste doteraz ani len netušili
  • Tajomstvo 5000 rokov starej metódy proti bolestiam ramena a krku

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Pre zlepšenie kvality našich služieb používame súbory cookies, ktoré môžete prijať alebo odmietnuť. Prijať Odmietnuť
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy zapnuté
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
ULOŽIŤ A PRIJAŤ