V našom dnešnom článku vám prezradíme tajný recept profesora Mermeského, ktorý úspešne používa na liečbu rôznych druhov rakoviny.
Má však oveľa širšie využitie, než len v liečbe rakoviny – tiež vám prečistí cievy, zahojí srdce, zregeneruje imunitný systém, vyčistí pečeň, obličky i celý tráviaci trakt a navyše obnoví prospešnú črevnú mikroflóru.
Spomeňme ešte jeho vplyv na zlepšenie pamäte, prevenciu srdcového infarktu či znižovanie bolestí a zápalov kĺbov a množstvo jeho ďalších priaznivých účinkov na celé telo.
Ak ste sa pokúšali schudnúť, no nedarilo sa vám, tak aj tu pomôže, pretože má priaznivý vplyv na reguláciu telesného metabolizmu.
Ingrediencie
Poďme sa teraz bližšie pozrieť na to, aké suroviny k jeho výrobe budete potrebovať:
- 200 gramov pšenice (chemicky neošetrovaná, nemorená)
- 7 citrónov
- 6 strúčikov cesnaku
- 0,5 kg medu
- 200 gramov vlašských orechov
Príprava
Pri jeho príprave postupujte nasledovne:
1. Vezmite 200 gramov pšeničných semien, vložte ich do sklenenej nádoby alebo keramickej misky, zalejte vodou a nechajte postáť 12 hodín, najlepšie cez noc.
2. Ráno vodu sceďte a semená premyte vo vlažnej vode.
3. Takto navlhčené semená vložte do nádoby so širokým hrdlom cez ktoré pretiahneme gázu alebo látku a uložte na tmavé miesto.
4. Semená nechajte nakličovať ďalšie 1 až 2 dni, pričom 2 až 3 krát denne je potrebné semená opäť premyť, aby sa zabránilo hnilobným procesom.
5. Na konci klíčenia nalejte do nádoby vodu. Nenaklíčené semená by mali padnúť ku dnu. Naklíčené z hladiny odoberieme (budú mať zhruba 2 mm dlhé klíčky), nenaklíčené vyhodíme.
6. Do mixéra vložíme pšeničné klíčky, vlašské orechy a očistené strúčiky cesnaku a všetko dobre rozmixujeme, až kým nezískame relatívne hladkú homogénnu zmes.
7. Preložte zmes z mixéra do misky a následne rozmixujte v mixéri 3 celé citróny aj s kôrou, predtým ich však dobre umyte vo vlažnej vode s octom alebo sódou bikarbónou.
8. Na koniec do mixéra znova pridajte zmes klíčkov, orechov a cesnaku, k tomu odšťavte zvyšné 4 citróny a pridajte aj med.
9. Znova všetko dobre rozmixujte. Vyrobenú zmes premiestnite do sterilnej sklenenej nádoby, tú uzavrite a umiestnite v chladničke.
Vyrobené množstvo bude zhruba 1 liter, čo je približne 60 až 65 polievkových lyžíc.
Užívanie
Užívajte 1 až 2 polievkové lyžice tohto prírodného lieku 30 minút pred raňajkami, ďalšie 1 až 2 lyžice pred obedom, večerou a pred spaním.
Čiže dokopy za celý deň skonzumujete 4 až 8 polievkových lyžíc.
V prípade onkologického ochorenia užívajte tento liek častejšie – približne každé 2 hodiny.
Po spotrebovaní celého množstva si pripravte novú várku. Keďže vyrobené množstvo bude okolo 60 polievkových lyžíc, teda dávka vydrží na 6 až 12 dní.
S výrobou novej várky je potrebné začať 2 až 3 dni vopred, keďže naklíčenie pšenice nejaký ten čas trvá.
Záver
Tento recept vám zabezpečí zdravie a dlhý život. Vaše telo si zachová mladosť, sviežosť a dostatok životnej energie. Zlepšia sa tiež funkcie a výkon všetkých vnútorných orgánov a žliaz.
Nájdete v ňom takmer všetky potrebné vitamíny, minerály, enzýmy, minerálne soli, bioaktívne látky, bielkoviny, sacharidy a tuky. Teda všetko to, čo vaše telo potrebuje pre zdravie a vitalitu.
jd
kde mám takú pšenicu vziať?
franta
Bože ……………….. použij hlavu a vygoogli si Bio pšenici….
Julo
Tajný recept …. Prečo má prívlastok tajný ?
slavo
ak som celiatik co s tou psenicou
redakcia
tak skúste použiť klíčky z iných semien – takých, ktoré lepok neobsahujú
veronika
dnes som to robila ale vobec sa mi to pekne nerozmixovalo dohladka možno by bolo lepšie podrobnejši postup čo a ako použiť
redakcia
To nemusí byť úplne hladké.