Domáca liečba

Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu

Zlepšenie zraku
  • Hlavná stránka
  • O nás
  • Bylinky
  • Choroby
  • Krása
  • Strava
  • Kontakt

Tajný recept profesora Mermerského: Zničí rakovinu a vylieči celé telo

8. októbra 2019 autor: redakcia 7 komentárov

 2   46  
  

Tajný recept profesora Mermerského: Zničí rakovinu a vylieči celé telo

V našom dnešnom článku vám prezradíme tajný recept profesora Mermeského, ktorý úspešne používa na liečbu rôznych druhov rakoviny.

Má však oveľa širšie využitie, než len v liečbe rakoviny – tiež vám prečistí cievy, zahojí srdce, zregeneruje imunitný systém, vyčistí pečeň, obličky i celý tráviaci trakt a navyše obnoví prospešnú črevnú mikroflóru.


Spomeňme ešte jeho vplyv na zlepšenie pamäte, prevenciu srdcového infarktu či znižovanie bolestí a zápalov kĺbov a množstvo jeho ďalších priaznivých účinkov na celé telo.

Ak ste sa pokúšali schudnúť, no nedarilo sa vám, tak aj tu pomôže, pretože má priaznivý vplyv na reguláciu telesného metabolizmu.

Ingrediencie

Poďme sa teraz bližšie pozrieť na to, aké suroviny k jeho výrobe budete potrebovať:

  • 200 gramov pšenice (chemicky neošetrovaná, nemorená)
  • 7 citrónov
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 0,5 kg medu
  • 200 gramov vlašských orechov

Príprava

Pri jeho príprave postupujte nasledovne:

1. Vezmite 200 gramov pšeničných semien, vložte ich do sklenenej nádoby alebo keramickej misky, zalejte vodou a nechajte postáť 12 hodín, najlepšie cez noc.

2. Ráno vodu sceďte a semená premyte vo vlažnej vode.

3. Takto navlhčené semená vložte do nádoby so širokým hrdlom cez ktoré pretiahneme gázu alebo látku a uložte na tmavé miesto.

4. Semená nechajte nakličovať ďalšie 1 až 2 dni, pričom 2 až 3 krát denne je potrebné semená opäť premyť, aby sa zabránilo hnilobným procesom.

5. Na konci klíčenia nalejte do nádoby vodu. Nenaklíčené semená by mali padnúť ku dnu. Naklíčené z hladiny odoberieme (budú mať zhruba 2 mm dlhé klíčky), nenaklíčené vyhodíme.

6. Do mixéra vložíme pšeničné klíčky, vlašské orechy a očistené strúčiky cesnaku a všetko dobre rozmixujeme, až kým nezískame relatívne hladkú homogénnu zmes.


7. Preložte zmes z mixéra do misky a následne rozmixujte v mixéri 3 celé citróny aj s kôrou, predtým ich však dobre umyte vo vlažnej vode s octom alebo sódou bikarbónou.

8. Na koniec do mixéra znova pridajte zmes klíčkov, orechov a cesnaku, k tomu odšťavte zvyšné 4 citróny a pridajte aj med.

9. Znova všetko dobre rozmixujte. Vyrobenú zmes premiestnite do sterilnej sklenenej nádoby, tú uzavrite a umiestnite v chladničke.

Vyrobené množstvo bude zhruba 1 liter, čo je približne 60 až 65 polievkových lyžíc.

Užívanie

Užívajte 1 až 2 polievkové lyžice tohto prírodného lieku 30 minút pred raňajkami, ďalšie 1 až 2 lyžice pred obedom, večerou a pred spaním.

Čiže dokopy za celý deň skonzumujete 4 až 8 polievkových lyžíc.

V prípade onkologického ochorenia užívajte tento liek častejšie – približne každé 2 hodiny.

Po spotrebovaní celého množstva si pripravte novú várku. Keďže vyrobené množstvo bude okolo 60 polievkových lyžíc, teda dávka vydrží na 6 až 12 dní.

S výrobou novej várky je potrebné začať 2 až 3 dni vopred, keďže naklíčenie pšenice nejaký ten čas trvá.

Záver

Tento recept  vám zabezpečí zdravie a dlhý život. Vaše telo si zachová mladosť, sviežosť a dostatok životnej energie. Zlepšia sa tiež funkcie a výkon všetkých vnútorných orgánov a žliaz.

Nájdete v ňom takmer všetky potrebné vitamíny, minerály, enzýmy, minerálne soli, bioaktívne látky, bielkoviny, sacharidy a tuky. Teda všetko to, čo vaše telo potrebuje pre zdravie a vitalitu.





Súvisiace články:

  • Ako najlepšie zabrániť recidíve srdcového infarktu bez liekov
  • 13 nečakaných vecí, ktoré vám môžu spôsobiť srdcový infarkt
  • Recept na liečivý nápoj, čo vám posilní srdce, prečistí obličky a zahojí boľavé kĺby
  • 20 potravín, ktoré prirodzene čistia vaše cievy a chránia vás pred infarktom


 2   46  
  

Kategória: Choroby Značky: metabolizmus, pšeničné klíčky, rakovina

Odoberajte zdarma naše články emailom!

Zaujíma vás domáca, prírodná a alternatívna liečba? Potom sa prihláste zdarma na odoberanie našich nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.


 



Upozornenie: Tento článok nenahrádza vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.

Komentáre

  1. jd

    kde mám takú pšenicu vziať?

    Odpovedať
    • franta

      Bože ……………….. použij hlavu a vygoogli si Bio pšenici….

      Odpovedať
  2. Julo

    Tajný recept …. Prečo má prívlastok tajný ?

    Odpovedať
  3. slavo

    ak som celiatik co s tou psenicou

    Odpovedať
    • redakcia

      tak skúste použiť klíčky z iných semien – takých, ktoré lepok neobsahujú

      Odpovedať
  4. veronika

    dnes som to robila ale vobec sa mi to pekne nerozmixovalo dohladka možno by bolo lepšie podrobnejši postup čo a ako použiť

    Odpovedať
    • redakcia

      To nemusí byť úplne hladké.

      Odpovedať

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoberajte naše články emailom!

Poznámka: Odoberanie je zdarma a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.


Odporúčame e-knihy o zdraví:

Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Zistiť viac o knihe Zistiť viac o knihe


Ďalšie zaujímavé články

  • 14 rastlinných potravín na anémiu (chudokrvnosť), ktoré obsahujú viac železa ako mäso
  • 10 rutín mimoriadne zdravých ľudí, s ktorými takmer nikdy neochorejú
  • Ako spraviť úplný detox tela od cukru, schudnúť a zbaviť sa závislosti

© Copyright 2018 Domáca, prírodná a alternatívna liečba · Všetky práva vyhradené · Ochrana osobných údajov (Privacy Policy)

 

Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Preberanie, kopírovanie a šírenie článkov alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Pre zlepšenie kvality našich služieb používame súbory cookies, ktoré môžete prijať alebo odmietnuť. Prijať Odmietnuť
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy zapnuté
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
ULOŽIŤ A PRIJAŤ